{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hjælp hurtigt
  • #1   29. apr 2013 Trækaksler synger somregel ikke. Det klonker ved at du drejer og acc. Det kunne være dæk eller hjulleje

  • #2   29. apr 2013 ja jeg har mulighed for og køre bilen på lift men ja så kan jeg jo høre om det er et leje smiley mange tak for hjælpen smiley

  • #3   29. apr 2013 Så har jeg lige et tillægges spørgsmål, hvis det er oki. Hvad er der så galt hvis fjenderne nogle gange lige drejer rundt og derved afgiver sådan en runge lyd?

  • #4   30. apr 2013 "Hopper" kan du godt kalde det. Det sker når jeg drejer at fjenderne nogle gange afgiver sådan en "bojgen" lyd. Tårnlejet blev skiftet her i januar månede, så kan det allerede være det som er gået? For det har da ellers hurtigt. Men har jo også problemer med at den trækker til venstre nogle gange, typisk efter at jeg har drejer til venstre og så har fjenderne evt. Afgivet den lyd samtidig.

  • #5   30. apr 2013 jah det kunne det godt, det lyder sku bare mærkeligt at det er tårnlejet igen, når det nu er blevet skiftet i januar måned, men det kan selvfølgelig også være fjederen som er knækket, hvis det endelig er. efter det som jeg har læst det til.

    men jeg har aftalt med min svigerfar, at jeg kommer ud til ham i morgen aften. så kigger vi lige på det og så bestiller han de nødvendige dele hjem og så laver vi det nok søndag.

    Men det kan evt. godt være fjederen som er knækket som sagt, for jeg kørte jo rimelig lang tid, med dårlige tårnlejer sidste gang der var problemer med dem og hvis det evt. har slidt så meget på fjederen at den så er gået til pga. slidt/opstået svagt punkt, efter der er kommet nye lejer på, så kan det jo være at det er det som er galt. Kan bare ikke forstå at det allerede kan være tårnlejet igen, syns sku at det var lige lidt for tidligt. men det er nok bare mig smiley


  • #6   30. apr 2013 Det skal jeg nok smiley

    men hold nu k.... hvor er det da træls, at det skal gå sådan i stykker det møg smiley


  • #7   30. apr 2013 haha ja for pokker, det er skam også derfor at jeg vil forsøge at lave flere og flere ting selv, for at spare nogle penge når jeg kan. for ellers bliver det sku for dyrt at have den gamle dyt:-) men selvfølgelig kan det også ske på en nyere bil.

  • #8   30. apr 2013 ja og lige pt ville jeg sku gerne at pengende gik til noget andet end bilen... f.eks. mit bryllup smiley så jeg ikke bliver helt flad på lommen.

Kommentér på:
hjælp hurtigt

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce