{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.908 visninger | Oprettet:

Problemer med Dayline LED lygter. {{forumTopicSubject}}

Hej Folkens.

Jeg vil høre om der er nogen herinde der har haft problemer med at få nogle Dayline LED forlygter til at virke ordentligt. Problemet er at lygten i førersiden ikke vil tænde LED-rækken. Jeg troede først de var defekte men fik et nyt sæt og det hjalp ikke med de nye heller. Tager man lygten der virker og sætter over i stikket i førersiden virker de stadig. Det virker lidt som om at den lygte der skal sidde i førersiden ikke får den strøm til LED rækken som den behøver. Der er også forskel på stikkene i bilen da den lygte i førersiden også har et stik til blinklyset. I det hele taget er det lidt besynderligt og har kontaktet flere sælgere af disse lygter og de er ikke stødt på problemet før. De originale lygter virker som de skal.

VH den frustrerede xO(


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Problemer med Dayline LED lygter.
  • #1   1. jul 2010 Har dem på min Altea, og har ikke nogle problemer med dem (mere) har lige fået skiftet alle dioderne i begge sider, så nu virker de igen smiley

    Men hvem ved hvor længe smiley


  • #2   3. jul 2010 Mja, tror nu ikke det er dioderne der er gået. Min leon er af en ældre model end din. Jeg ved ikke om lygten får strøm nok. Nogen siger jeg skal have en canbus boks foran og det måske kan hjælpe.

  • #3   7. nov 2010 det er lygten den er gal med... hvor har du købt dem henne?

  • #4   9. nov 2010 Hej Ronnie

    Jeg har fået det til at virke langt om længe. Efter at jeg havde fået tilsendt mit 4 sæt lygter virkede det. Købte det hos CT-styling, køb aldrig noget der! Skulle selv betale for fragt af hans #¤"¤#! lygter. Mine baglygter var også utætte og dem skulle jeg også ha et nyt sæt af. Tog næsten et halvt år at få det til at virke.


  • #5   11. nov 2010 det er godt nok dårlig stil fra ders side. fik selv 3 par inde de virkede fra astina. men de betalte heldigvis alt fragt..

Kommentér på:
Problemer med Dayline LED lygter.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce