{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.143 visninger | Oprettet:

Traf.. Mosten Race Day {{forumTopicSubject}}

“The Best Rock`n Race event in the world”. Dragracing, Rock`n Roll, Babes and Beer. The FUN event! Læse mere...

Beskrivelse:
BEMÆRK; Du skal klikke videre på link i bunden for at købe din billet!

Mosten MC er nu klar med 17. udgave af Mosten Race Day, som løber af staben d. 2.-3.-4.-5. september 2010.

I år vil det blive med masser af sol, højere temperaturer, kolde øl, Fuel Girls, masser af Dragracing, fede Rock bands og flyshow og meget mere. Det vil blive endnu vildere, endnu federe og endnu sjovere end nogensinde. I år nu også med tørre fødder.

Mosten MC gasser op for Race Day 2010 torsdag aften den 2. september kl. 21.00, hvor et af Europas bedste blues og boogie band, Thorbjørn Risager fyrer den af på den store scene i teltet. Kl.23.00 går BlueShot boogieband på og blæser festen endnu højre op i gear, med topkvalitets bluesrock, tilsat den ondeste slideguitar, en sublim bas og den fedeste tromme , helt sikkert den optimale sammensætning af musikere og bandt til at give en rigtig god start på en forrygende weekend i Mosten MC med masser af fart på alle fronte.

Allerede fredag middag kl. 12.00 starter vi vores overflødighedshorn af fed musik, når vi blænder op for 3. udgave af Mosten Race Day Music Awards med 16 tilmeldte bands, se program andetsteds i folderen.

Fredag aften kl 22.00 vil det gamle hæderkronede engelske bluesband ”The Blues Band” som siden 1979 har udgivet ikke mindre end 16 albums og er ”Still going strong. De vil med garanti ruske op i alle nye og gamle lemmer, og få teltdugen på Race Day teltet til at drive af fugt og sved fra publikum, der lader sig rive med af de fede rytmer fra det urgamle og nostalgiske Blues band.
Danske Baby Woodrose tager over lidt over midnat og giver den med psykedelisk rock krydret med punk og gang i den. De giver den hvad remmer og tøjler kan holde, tilført godt med strøm, vilde guitarsoloer, indtil sidste mand stiger af dansegulvet ved 02.00 tiden.

Lørdag er det bandet ”Sergent Major” med deres benhårde klassikere, der går 40 år tilbage i tiden, fra 70.erne og opefter, 5 erfarne herrer der har slået sig sammen, og hver især har de spillet i andre band, som Johnny Madsen Band, og i trioen Turnosol.
Bandet ”Sved” som vandt Race Day Music Awards i 2009 slutter Race Day 2010 af i teltet for fuld hammer.

Når sidste extranummer er spillet i teltet og hallen, har ikke mindre end 22 bands givet den gas på dette års MOSTEN RACE DAY. Rock on….. 2010.


Var det ikke noget der kunne traenke lidt folk til. Kunne v;re sp;nede om vi kunne deltage og vise bileren frem sammen dem der kan og vil??????
http://flipflashpages.uniflip.com/2/14061/63782/pub/


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Traf.. Mosten Race Day
Kommentér på:
Traf.. Mosten Race Day

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce