{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.744 visninger | Oprettet:

toyota hilux 1996 SPECIEL {{forumTopicSubject}}

hej, en af mine kollegaer har i nat fået stjalet hans Toyota hilux, som ellers lige var blevet færddiggjort til at køre blandt andet challenge løb.
bilen blev stjalet mellem 23-04 25. december natten til søndag.
bilen blev stjalet over på vores arbejde sjelle autoværksted/Team Bertelsen, i sjelle ved galten (mellem silkeborg og århus) hvor vores port blev brudt op. bilen har stået der i præsis en uge. vi kan se på hjulsporene at den er blevet kørt imod silkeborg ad langelinie. bilen er MEGET letgenkendelig, da den er nymalet i kridhvid, er hævet 3", har HELT nye og sjældne Mickey Thompson chrom fælge i rå alu, med påsat helt nye Gt Radial mud terrain 33"-12.5" dæk, med hvid dækskrift ud af(stadig med blå beskyttelses lim på skriften), den har spær for+bag. Der
ligger højtaler og nye stikaksler bag i kabinen.
der er lavet hul i bagkofanger til rullekryds. bilen er også ny undervognsbehandlet, og har bur på ladet og bur i kabinen. bilen er fra 1996 og som sagt let genkendelig.
Kender du nogle der kender nogen der ved det mindste vil det være til stor hjælp, og en mindre dusør udgives til en person der kan bidrage til fundet af bilen.
bilen stod uden plader da den var ved at få betalt afgift til hvide plader. billede af bilen modtager jeg i morgen, så der vil jeg opdatere denne tråd , eller lave en ny.
jeg håber der er nogen der kan hjælpe, da der er brugt MANGE timer/penge på bilen.

hendveldelser kan ske via nummeret til ejeren, som i kan få i en privat besked, jeg vil kontrollere min profil jævnligt for at se . jeg takker på forhånd for jeres tid, og ber til nogle kan hjælpe

mvh. Martin Hald lærling hos Team bertelsen/ landrover sjelle


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  toyota hilux 1996 SPECIEL
Kommentér på:
toyota hilux 1996 SPECIEL

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce