{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.006 visninger | Oprettet:

Mega Meet mod demonstration {{forumTopicSubject}}

Striben aalborg og Race Team Viborg laver en demonstration på fredag så hvis nogen skal med er her info:

INFO INFO INFO

Da Megameet har valgt at starte op igen, vil vi fra RTV godt lige ha et par linier offentliggjort.

Dette er ren og skær info, ikke et oplæg til debat.

Efter en lang debat i forummet mellem striben aalborg og Christian L(megameet´s mand her på bg), har vi kort været inde og ytre vores mening til sagen.

Vores mening er helt klar og ændres ikke af diverse kommende kommentarer, Vi ser ikke megameet som en go arrangør da der ikke er meget velvilje fra deres side ang.samarbejde,oprydning og ikke mindst en go tone ved debat og/eller alm.kommunikation.

Derfor Vil vi støtte folkene fra striben aalborg på alle relevante måder, bla ved at deltage i deres boy-kot på fredag af megameet.

Vi opfordrer til at tage til støvring og mødes der på fredag kl.20 ved afkørsel 31..

Vi støtter op om Striben aalborgs store arbejde med at skabe gode og trygge rammer for os, der nyder at bruge en fredag i det nordjyske, og vi ved det er dem der har lagt det store arbejde i træffene i aalborg.

husk at der er noget vi opfordrer til og bestemt ikke noget man skal føle sig tvunget til. Vi ser ikke ned på folk der ikke er enige med os.

Har du yderligere spørgsmål til hvorfor vi er af den holdning skal du/i være velkomne til at kontakte os, så vi kan få en dialog på et alm plan.

Vi vil lige benytte lejligheden til at opfordre til pæn kørsel i såvel støvring som på vej til og derfra, samt at bruge skraldespande når i har noget i skal af med. det gør det meget nemmere for dem som bruger sin tid sent om aftenen på at rydde op efter sådan et arrangement, samt at pladsens ejer kan være glad på vejne af vores opførsel og befærden.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mega Meet mod demonstration
Kommentér på:
Mega Meet mod demonstration

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce