{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.309 visninger | Oprettet:

TTH Sensommer Træf {{forumTopicSubject}}


Det er nu på tide efter nogen efterspørgsel endnu en gang at sparke liv i Holstebro - det agter vi at gøre iform af årets 3. træf hvor vi i anledningen har bestilt godt vejr og mild vind som sædvanligt. Vi må erkende at vi har haft for lidt gang i hjulene denne sommer, så nu prøver vi noget nyt - bl.a med nyt sted indtil aftalen med ejeren af vores nye sted er i hus !

Så denne gang bliver det på BILKA's P-plads i Holstebro i den fjerne ende, med nem og hurtig adgang til både Sunset og Burger King lige run
dt om hjørnet, skulle sulten ramme folket
Derudover skal det nævnes at der er en god chance for at vi igen lander et par sider i Vmax, så få opudset bilen godt og vasket de fælge grundigt !

Og som sædvanligt vil der blive ophængt nogle skraldesække og opstillet et par tønder udover BILKA's egne spande til folks affald som vi stadig MEGET gerne ser at folk finder ud a og bruge !!
Alt der har og gøre med rådden kørsel eller brænden dæk af ser vi også MEGET gerne folk afholder sig fra, så vi endnu en gang kan holde et godt træf uden politiet behøver se skævt til os...!
Vi ser frem til endnu et super godt træf med en masse sommerglade folk med benzin i blodet, og håber folk vil sprede budskabet og endnu engang bakke op omkring TTH !

Lørdag d. 22 September
kl. 19.00 til folk ikke orker mere
BILKA's P-plads
Nyholmvej 20
7500 Holstebro




Mvh Træf Team Holstebro


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  TTH Sensommer Træf
Kommentér på:
TTH Sensommer Træf

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce