{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
845 visninger | Oprettet:

Review: Angel-A {{forumTopicSubject}}

Hej klubmedlemmer.

Jeg kommer her med min første anmeldelse i år, og der kommer nok en del... hehe.

Angel-A

En film af Luc Besson, en af mine personlige favorit indstruktøre. Filmen er fra 2006, hoved personerne spilles af Jamel Debbouze og danske Rie Rasmussen.

Jeg havde ikke kendskab til filmen, før jeg så den til salg i blockbuster´s byttebørsen, til sølle 19kr. Alene navnet Luc Besson, gjorde at filmen skulle med hjem.
Jeg må sige at jeg er ret glad for den her film. Den fangede mig fra starten, og den slap ikke grebet før rulleteksterne begyndte. Det skal være sagt med det samme, at dette ikke er en film for alle, og ikke en typisk Besson film. Det er en romantisk komedie, på fransk og 100% i sort/hvid. Hele filmen er skudt i billedskønne omgivelser, men nu er det så også Paris der levere kulisser til filmen. Men det er ikke kun byen der er smuk, også måden filmen er skudt på, kameramanden kan virkelig sit kram her, der bliver leget med vinklerne og lyset, lækkerier på lækkerier.

Danske Rie Rasmussen som spiller Angela i filmen, er også en fryd for øjet. De lange sexede ben, og den nordiske skønhed er ikke til at stå for. (Hun har en enkelt replik på svensk i filmen, lidt morsomt)
Men det smukkeste ved filmen, er i virkeligheden budskabet. Filmen er flot fortalt, og budskabet er ikke til at tage fejl af. Men nu vil jeg jo ikke afslører filmens guldkorn, hvis du ikke har set den endnu.

For lige kort at beskrive filmens handling, så handler den om en mand som er på spanden. Han skylder penge væk til de forkerte mennesker, hans selvværd er lig nul. En dag står han på en bro, og vil gøre selvmord, men dér møder han den langbenede Angela. Et møde som vil ændre hans liv fuldstændigt.

Jeg er rigtig glad, for at jeg fandt denne perle af en film. Nu vil jeg anbefale andre film elskere at se den, det er en smuk film med et godt budskab.

Min rating: 9/10 smukke stjerne.
http://www.imdb.com/title/tt0473753/

Mvh. Anders B.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Review: Angel-A
Kommentér på:
Review: Angel-A

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce