{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
648 visninger | Oprettet:

Review : 'Lawless' {{forumTopicSubject}}

ANMELDESE :

Definitionen bonderøv kan alle i større og mindre grad, uafhængigt af national tilknytning, nikke genkendende til på godt eller på dårligt. Filmen omhandler i korte træk om de 3 Boudurant brødre, der i det depressionen ramte sydstats USA, fuldtids beskæftiger sig med 'moonshining' - ulovlig produktion og distribution af alkohol. De er jaget vildt, da der er mange penge i omløb og mange som gerne vil have fingre i dem.

http://www.imdb.com/title/tt1212450/

I rollerne som de to mest markante brødre
ses Shia LaBeouf ( Jack ) samt Tom Hardy ( Forrest ), som hver især repræsenterer kontrasterne i filmen, hvor Jack er den bløde lillebror og Forrest den hardcore knojerns-svingende alfabror, som iflg. sagnet ikke kan dø - Historisk set siges det, at han har overlevet adskillige mordforsøg. Dette har givet ham en nonchalant selvtillid, som fører ham på glat-is, i bogstaveligste forstand smiley Filmen centrerer sig dog omkring Jack og hans manglende anerkendelse hvilket man som lillebror ofte søger hos sine ældre søskende. Dette leder naturligvis, må jeg næsten ledes til at sige, til nogle tåbelige beslutninger hvorfra filmens omdrejningspunkt opstår.

I bærende biroller ses Guy Pearce ( Charlie Rakes - bad cop ), Gary Oldman ( alkohol kunde ) samt Jessica Chastain, som mange sikkert husker for hendes oscar-nominerede rolle i 'The Help'. Hun spiller Forrests dame, som igen symboliserer kontrasten mellem hans voldelige ydre i kontrast til hendes feminine og yndefulde fremtoning.

På trods af at filmens forholdsvis begrænsede geografiske set er sat 90% i sydstats skov/sump, så syntes jeg stadig at historien er i stand til at vedholde seerens opmærksom gennem hele filmen. Brødrenes gerninger leder - uden af røbe for meget - til et afgørende opgør med loven og den kyniske og psykotiske Rakes.

Overall en solid og ganske seværdig produktion, som er ideel til en kold og snefyrig søndag som i dag hvor landet ligger brak under snemasserne smiley

NB. Filmen er mildest talt en blodig affære med MANGE yderst grafiske scener, så hold børnene fra stuen såfremt dette bliver søndagsvalget foran flimmeren.

Pappi-rating 7 / 10


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Review : 'Lawless'
Kommentér på:
Review : 'Lawless'

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce