{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
737 visninger | Oprettet:

Volvo 244 højttalere? {{forumTopicSubject}}

Hej.

Jeg har en 244 fra 81, som jeg skal have nye højttalere i fordørene i. Men har lige nogle spørgsmål... Hvad str. højttaler sidder der i fordørene og hvad er maks dybden? Har hørt den ikke er så høj, kan det virkelig passe? Hvordan fjerner jeg gitteret (gammel "plastik"-model - "riller"). Kender i evt. nogle højttalere, som vil passe til?

Tak på forhånd!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Volvo 244 højttalere?
  • #1   26. jun 2010 det er en 4" mener det kun er 40mm dyb den kan være, MDS laver nogle fine højtallere der samtidig er rimeligt kraftige de skal dog lige "hæves" lidt da de vist er 45mm i dybten, der er nemlig en meget lille magnet på et eller andet mærkeligt..
    men en god højtaler er vær at anbefale..:)


  • #2   26. jun 2010 okay. Må jeg lige kigge på. Ved du hvordan jeg får gitteret af?

  • #3   26. jun 2010 Har fundet nogle blaupunkt med 39,5 i dybde.. Det ville da nok være, som man skulle overveje, hvis de ellers er gode?

  • #4   26. jun 2010 jeg er selv i samme problen men havde overvejet at få lavet noget træstykker som afstand for at de kunne være der i dybden men ved ikk helt om hvordan det ville komme til og se ud

  • #5   26. jun 2010 Du piller dørsiderne af og afmonterer gitrene fra bagsiden. Der er lidt forskellige måder Volvo har monteret standardhøjtalere i 240'er-serien. Jeg har fundet nogle gitre der buer lidt udad, og derfor har lidt mere plads i dybden ift de gitre der sad før. Det er 4" højttalere, hvilke der kan anbefales ved jeg ikke, da smag i lyd er så forskellig som smag i bil, men mener at Hertz laver en serie der hedder Space, som er udviklet til ikke at fylde ret meget i dybden. Tror også Rainbow har noget lignende, men om de findes i 4" og om det er til priser der passer din pengepung, ved jeg ikke...

    Kig på www.knot.dk og www. carsound.dk, der forhandler de hhv Hertz og Rainbow.


  • #6   28. jun 2010 Ok, tusind tak!

Kommentér på:
Volvo 244 højttalere?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce