{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.807 visninger | Oprettet:

SERIØST STOP DET, NU...!! {{forumTopicSubject}}

Nu er jeg ved at være træt af alle de små "konger" som tror at de er noget fordi at de kan trykke afvis og velkommen til de nye biler der gerne vil ind.

Enten så er billederne for dårlige ellers er de ikk lige taget som det passer JER, men nu er det jo ikk alle der ligger inde med et 15 MP spejlrefleks kamera og det kunne jo være at den vinkel folk har taget deres billeder i er fede.

Det latterligste jeg nu har læst er at en bruger afviser pga der er en SMULE jord op af den ene skærm, slap nu af !! Gælder det ikk om at vi bare skal kigge på hinandens biler og evt skrive sammen og ha det hyggeligt og se hvad man kan lave af forskellige ting ved bilerne, der er jo ikk en drejebog om hvordan en bil SKAL se ud.

Drop nu det med at tro i er noget bare fordi JERES bil er kommet ind og så i tror at I er GUD der bestemmer hvem der skal dø og leve...!!

Syns virkelig det afvis har taget en seriøst åndsvag drejning, er enig i at hvis de ikk opfylder de krav som bilgalleri nu har lavet ikk overholdes skal den ikk ind, feks hvis folk vil sælge en bil.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  SERIØST STOP DET, NU...!!
  • #1   21. sep 2009 tja uanset hva vil der altid være sådan nogen, desværre, men generalt syntes jeg da ikke det er så slemt,men kan da godt være at jeg tager fejl:-)

  • #2   21. sep 2009 ja jeg er 100% ening det er sku til og brække sig over folk er sådan.. der er altid et eller andet folk kan finde og brokke sig over.

  • #3   21. sep 2009 Nu har jeg bare siddet her i nat pga jeg er på arb og det er virkelig så grimt, næsten alle biler er der nogle der mener det ene el andet dårligt omkring. Sys bare det er irriterende for folk som gerne vil ind med deres bil at de skal kæmpe en laaang kamp tit for at komme ind og ligge sig under de små "konger" som sidder og nyder den afvis knap.

  • #4   21. sep 2009 hehe, er selv på arbejde men der er nu mere spændene sider og kigge på end se dem der vil komme ind på bilgalleri:-)

  • #5   21. sep 2009 100% enig!!! folk er blevet så hamrende selvfede herinde efterhånden...hvad er det lige der får dem til at tro at deres hjemmelavede regler og formler for tekst og billeder er bedere end BG's regler...ren og skær magt liderlighed...seneste eksempel jeg har læst (og brokket mig i) er her:
    http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=176116


  • #6   21. sep 2009 Enig men har ikk kunne lad vær for det er noget som har irriteret mig at nogle kan være så smålige og platte...

    Ta dette eksempel : En BMW X5 fra 2004 som er under afventer, den har lige nu : 51 velkomstpoint og 31 afvisepoint, HVORFOR ? Fordi der er nogle der har ond i R*ven over de ikk selv har sådan en bil, der er jo fin tekst og billeder, den opfylder ALLE krav til optagelse.


  • #7   21. sep 2009 Præcis Rune J, det var faktisk en af de som fik mig til at lave denne tråd, det er virkelig for langt ude, er nogle af hans billeder måske federe ? Et maga nærigt anlæg og et gammelt KN filter , hold da op det er virkelig gode billeder, hehe

  • #8   21. sep 2009 Folk mangler noget at spille den af til og når nu de ikke engang behøver at søge efter porno, men kan tage en spiller hver gang de trykker afvis og smider en fin smøre om hvordan en RIGTIG bilprofil ser ud, er det jo klart det nemmeste. Det værste er når de brokker sig over andres biler, men ikke selv har en skid bedre profiler.

    Jeg synes BG burde lave nogle klare regler for hvad der kan accepteres og hvad der ikke kan, så vi undgår en masse had. Desværre skal en børnehave være under opsyn konstant. Det er jo langtfra voksne mennesker vi har med at gøre herinde.


  • #9   21. sep 2009 Dette kunne meget let laves om.
    Problemet er folk kan trykke afvis og så bare vidre på farten, men hvis nu de lavede det om, så når man trykkeded afvis, så _SKULLE_ give en grund til hvorfor ?
    Ja, så var der nok andre boller på suppen.


  • #10   21. sep 2009 Jeg synes personligt ogå det helt godnat. Folk er rigtig kritiske også selvom folk overholder de generelle regler... Tror lidt der bliver glemt at det sgu da godt folk overhovedet gider oprette en profil og smide billeder ind. Siden er vel for sin vis for dem der gerne vil dele lidt med andre og så en hjælp hvis man har spørgsmål.

    Så længe der skrevet noget og ikke bare 1 billede og kun skrevet om modellen af bilen.

    Men Thomas tror du har ret.. Der mange der føler sig som politi over Bg smiley


  • #11   21. sep 2009 er helt enig! Det sjoveste ved det er faktisk, at det ofte er folk der køre i en gammel fiat uno der blev kasseret til syn for 5 år siden, der afviser pænere biler.
    Der var engang en der skrev til mig: Wow fed bil og lækkert motorrum. Kan bare ikk lide farven på bilen og det polerede i motorrummet.

    Da faldt jeg sgu ned af stolen. for det er da at modsige sig selv gange 20.


  • #12   21. sep 2009 JA MAN.. fuck kongerne ;D

  • #13   21. sep 2009 Velkommen til Rød Stue, sådan har det været længe, og sådan vil det nok højst sandsynligt fortsætte med at være.

    Men er galdeblæren tømt nu skribent ?? ;o)


  • #14   21. sep 2009 Syntes det er mest træls dem som afviser på grund af manglende tekst. Det er alt begrænset hva man fx kan skrive om en Golf 2 1,6 TD uden nogen form for udstyr.

Kommentér på:
SERIØST STOP DET, NU...!!

Annonce