{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.155 visninger | Oprettet:

PrivatLeasing {{forumTopicSubject}}

Hej hej alle,

Vi sidder og kigger på PrivatLeasing, men syntes at de nye biler er temmelige dyre at lease. Kender I steder hvor man kan lease brugte biler, som evt. har været leaset ud én gang...? Det skal ikke være flexleasing og leasingperioden må gerne være på 24 eller 36 mdr. Vi leder efter enten bmw eller audi.

Venlig hilsen

Jesper og Jannie


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  PrivatLeasing
  • #1   1. jun 2011 køb en bil istedet for

  • #2   1. jun 2011 WHY!!

  • #3   1. jun 2011 fordi den eneste der vinder ved og lease er ham du leaser den af.. der er absolut ingen fordele i deet.. sammenlign det med og bo i lejlighed.. du putter penge i en anden mands lommer i 24 eller 36 måneder og så har du ikke fået noget for pengene..

    køb en bil og du afdrager på noget der bliver dit når du er færdig med og betale og som du så kan sælge og få nogen af dine penge hjemme igen


  • #4   1. jun 2011 Bmw har noget der hedder releasing, kender ikke til priserne, men det er brugte biler der leases ud igen smiley

  • #5   1. jun 2011 men når man køber ny bil har den så også et kæmpe værditab, det skal man også tage med i sine overvejelser..

  • #6   1. jun 2011 Ham der!!: Det var en tåbelig udtalelse, der virkelig bekræfter din uvidenhed på området. Du kan ikke sammenligne med boligleje/boligkøb. Set over tid, så stiger bolig i pris - det modsatte er tilfældet ved leasing. Det er netop derfor leasing kan været interessant. Ved at lease en bil kender man den fulde udgift, og skal ikke bekymre sig om værditab og værkstedsregninger.
    Det er mest fordeltagtigt at lease nye biler, da de har det største værditab. Dog kan det sagtens være en dårlig forretning at lease, derfor er det nødvendigt at lave en eksakt beregning når du ved hvilken bil du vil lease/købe.
    Du kan tjekke fleggaard leasing ud, de leaser brugte biler. Derudover har BMW releasing som nævnt tidligere.

    Men


  • #7   1. jun 2011 men nu taler han om og lease en brugt bil.. så kan det aldrig svare sig.. og kunne aldrig drømme om og købe en helt ny bil om jeg så vandt i lotto.. er for nærig du til og kaste penge over skulderen

Kommentér på:
PrivatLeasing

Annonce