{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.067 visninger | Oprettet:

nye tider, striben-esbjerg {{forumTopicSubject}}

Hej kære bruger af striben-esbjerg.

Som oplysning til alle jer der kommer forbi om fredagen, så kan vi nu nævne at vi fortsætter med og køre fra hjemis indtil videre (indtil i får andet af vide), fiskerihavnsgade med kørsel mod 999.

En anden ting er at hende der har den faste pølsevogn der står på parkeringspladsen, har tilbudt og holde åbent om fredagen når striben er tilstede, dog ikke sagt at hun har åbent til kl. 23-24 stykker, men ved det ikke helt - det kan vi jo sikkert få en snak med hende om på fredag, men åbent for striben er der - så nu er der varme retter m.m. og køre på striben.

En anden ting er at den terrasse der er ved det sømandshjem (mellem sydvesten og pølsevognen), den vil vi gerne have at i ikke benytter mere, da vi har lovet dem at vi ikke bruger dem - da der er forsvundet nogle borde+stole for 14 dage siden.
ikke sagt at det er nogen tilskuere fra om fredagen, for da jeg og konen (som sædvandlig er de sidste der forlader striben), kørte hjem den dag, var alt som det skulle være, mener vi.
Så derfor vil vi bede jer om og tage ophold langs banen eller i "pit-området" (pølsevogn/p-pladsen), for ikke og skabe problemer med indehaveren - det har vi lovet ham, for ellers vil vi blive politi anmeldt og det ønsker vi ikke - hellere en fornuftig dialog med alle parter.

Håber i vil tage imod de to nye ting med godt humør og respekt, samt forståelse.

Prøveplader er fortsat ikke tilladt hos striben-esbjerg.
Vi kører fra kl. 21-24 normalt, men gerne før hvis der er nogen der ønsker det (men vi stiller ikke banen tidligere op for 4 biler der vil køre, der skal lidt flere til).

Vel mødt på striben i esbjerg.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
nye tider, striben-esbjerg

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce