{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.943 visninger | Oprettet:

Hold kæft en tur!!!! {{forumTopicSubject}}

Nå folkens

Noget familie har en A6 Avant 2.5tdi holdende jeg kan få til en god pris.. ene grund er at tandremmen skal skiftes om 20.000km og anden grund er, at efter ny motor og gearkasse, virker tiptronic ikke, og automatdelen fungere ikke optimalt, dog siger en specialist det lyder som for lidt olie i gearkassen, samt den ikke er indstillet ved montering, men inden jeg køber noget, bliver der tjekket op på det..

Jeg har så fået lov at låne bilen en uge (de kører selv dagligt i bilen)
og så bestemme mig derefter. De bor på Stevns, og jeg på Østerbro..

På vej hjem gik det fint, lige indtil omkring sidste afkørsel, hvor den begyndte at ryste og larme lidt når jeg slap speederen, plus den ikke ville skifte op i sidste gear.. jeg tænkte det var lidt af problemerne med gearkassen og skiftede lidt rundt i alle gear, men intet skete

Da jeg så kom til Ryparken og standsede ved lyskryds, væltede røgen ud af skærmkasserne og bremserne var nærmest rødglødende..

Så er det jeg tænker.. har det skifteri mellem D2, D3, D4 og D noget at gøre med bremserne har hængt sig ?
Eller er det ren tilfældighed den gør det ?
jeg har kørt omkring 110-120 på vej hjem, ingen kø, ingen noget som helst, bare ganske alm stille motorvej, og pludselig gør den det pjat ?

Håber nogen kan komme med en lille teori om hvorfor den nu pludselig skulle opføre sig sådan.. det ikke skide fedt at ringe og sige lortet har gjort sådan, når det er første tur i bilen smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hold kæft en tur!!!!
Kommentér på:
Hold kæft en tur!!!!

Annonce