{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hul i udstødningen
  • #1   2. feb 2011 Det er jo den rigtige løsning at sætte en ny på smiley men men.. det koster jo. Du kan i forskellige autoudstyrs forretninger købe reparationskit til udstødninger. Det er bla. noget "gagebind" som du bløder lidt op i vand og vikler om, der følger noget ståltråd med som du vikler om bagefter. Udstødningsvarmen for "gagen" til at hærde. Husk det lille stykke "sølvpapir" som følger med skal dække hullet inden gagen.
    Billig løsning smiley men fungerer fint. Kig evt. i biltema eller hos mekonomen, de har forskellige "kit" til den slags.


  • #3   2. feb 2011 Ja chris B. Det er en ok løsning med en lap, men som regel når der er hul i en udstødning er det pga. rust og så er det ikke altid lige nemt at svejse en lap på.
    Jackie,, du må vurdere hvordan metallets tilstand omkring hullet er og hvis det kan svejses er det jo godt, ellers å du "binde" den ind.


  • #4   2. feb 2011 bare noget Gun gum, eller firegum.

  • #5   2. feb 2011 Der er 2 muligheder:
    1. Skift udstødningen, komplet. Resten er tæt på at gå også.

    2. Drik en dåsebajer, skær begge ender af, skær den op langs siden, find 2 spændebånd i passende størrelse. Vikl dåsen rundt om udstødningen over hullet, sæt spændebåndene på hver side af hullet og spænd dem til. Kør videre.
    Det er meget billigere og mindre krævende end at svejse. Og så har du en undskyldning for at nyde en bajer ekstra.


  • #6   2. feb 2011 ha ha.

    Fedt råd Bufas. Og hvis man vælger at skifte det hele skal man jo også have en pils til at skylle støvet ned med smiley


  • #7   2. feb 2011 hvis man svejser i udstødningen kommer rusten hurtig igen da galvaniseringen bliver ødelagt af at man svejser i den. Brug et rep kit som foreslået..

Kommentér på:
Hul i udstødningen

Annonce