{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
752 visninger | Oprettet:

LØRDAGS Trackday på Padborg Park. {{forumTopicSubject}}

Det er www.track-meet.dk som står for afviklingen af arrangementet som bliver en hel dag LØRDAG d. 10 juli 08.00 - 16.00 med Open Pitlane. Det vil sige at der ikke er nogle klasser, bortset fra at "nybegynderne" på deres første stint vil få mulighed for at køre på banen, uden alle de mere erfarne deltagere.

Der vil om morgenen være et kort førermøde før at folk bliver sendt og imens de erfarne deltagere kører på banen, vil der for "nybegynderne" være gennemgang af banen + gode råd og vejledning til hvordan man kommer hurtigt og sikkert rundt på banen.

Alle bilmærker er velkommen til at deltage og der er åbent for biler med og uden nummerplader. Dog skal bilerne være i teknisk forsvarlig stand og må ikke larme mere end 99 dB ved forbikørsel.

Tid:
LØRDAG d. 10 juli 2010 fra 08.00-16.00

Priser:
Da vi i år har satset på lørdags arrangementer er priserne grundet banelejen steget en smule. (Til gengæld behøver man så ikke tage fri fra arbejde eller være medlem af nogle klubber eller noget, som gør tingene dyrere)
Det koster 1400,- at deltage (incl. 1 frokost billet)
Det koster 250,- pr. ekstra chauffør på bilen (incl. 1 frokost billet)


Regler for dagen:
Alle der kører på banen skal have styrthjelm på
Det er tilladt at have passagerer i bilen
Det er tilladt at køre på slicks
Der er ingen krav om nummerplader på bilen
Bilen må max. larme 99 dB ved forbikørsel.

Læs mere og tilmeld dig på www.track-meet.dk hvor du også kan se billeder og video fra tidligere arrangementer.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  LØRDAGS Trackday på Padborg Park.
  • #1   13. jun 2010 kan læse der inde at nu når man ikk har kørt der endnu og er lige begynd hvor stor motor skal man køre med for af følge med hk eller så noget i nybegynder klassen bare nysgerrig

  • #2   13. jun 2010 Der kommer normalt alt fra Fiat Uno med 70 HK og til Porsche, EVO og Supra med rigtig mange HK.
    Men det er ikke så meget spørgsmål om hvor mange HK man har, men også hvor dygtig man er til at dreje på et rat.

    Vi starter netop ud med om morgenen at nybegyndere får grundig teori og derefter kommer de ud og køre rundt på banen med vores instrukør i instruktør bilen. Herefter får de ½ time alene på banen i deres egne biler, hvor de erfarne deltagere holder pause.
    På den måde kommer man lige stille og roligt ind i det, uden at man skal være nervøs for de meget hurtigere biler hele tiden.

    Vi har strenge overhalingsregler, så udbremsninger og overhaling i sving er forbudt, netop for at gøre det så sikkert som muligt, med de meget forskellige biler som deltager på sådanne en dag.

    Så du skal være velkommen også selvom du ikke har +200 HK.


  • #3   14. jun 2010 Jegvar med på Padbork Park en enkelt gang sidste år, og kan varmt anvefale www.track-meet.dk . masser af bane tid og et arrangement der var skruet godt sammen

  • #4   14. jun 2010 ja ved det det fordi er ved og bygge min seat ibiza fuldstendig om har syg undervogn på sport bremser sport rat alt er sport på nær motor den er ikk gjort noget ved undnu det en 1,6i 75 hk men over vejer smide en cupra motror i den her om nogle mån ´men den er først færsig til næste år med den motor så det her år køre jeg bare med std motoren med kn system og ramus potte. men kan dreje for nice uden man skal ned i fart og det har vel meget og sige ind hk vis man er med i nybegynder klassen

  • #5   14. jun 2010 det er intet problem at deltage i en bil med få HK. Du skal jo ikke køre om kap med andre end dig selv

  • #6   14. jun 2010 Det er faktisk en rigtig god idé at lære at køre på bane i en bil uden alt for meget power. På den måde lærer man hvor vigtigt at det er at holde dampen oppe i svingene og man har ikke alt for meget fart på i nedbremsningerne osv.
    Jeg lærte selv at køre banerace i en bil med 70 HK og har kørt fra biler med langt over det dobbelte antal HK, netop pga. at undervogn osv. er vigtigere end HK.


    Men bemærk også lige at dette ikke er racerløb, men blot øvelsekørsel. Det vil sige at det ikke er noget med samlet starter osv, da det så er rigtig motorsport + banelicens + bur + 20.000 kr senere til sikkederhedsudstyr.
    Dette er en Trackday hvor folk kommer med deres mere eller mindre almindelige gadebiler og lærer en masse om dem selv og deres bil under sikre forhold.


  • #7   14. jun 2010 helt sikkert .. må bare håbe motren holder til det og ka komme hjem igen heeh

  • #8   14. jun 2010 Det koster kun 499,- at få Falck Autohjælp på din bil, hvis du er under 25 (tror jeg at det er, men kan også være at det er op til 28 år)

    Så hvis du tegner det, så får du jo bilen "gratis" hjem, hvis der skulle ske noget med motoren.


Kommentér på:
LØRDAGS Trackday på Padborg Park.

Annonce