{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.463 visninger | Oprettet:

Åbning af nyt værksted ! :) {{forumTopicSubject}}

Hey Drenge smiley

Jeg har længe gået og drømt og tænkt på at starte mit eget værksted.. En drenge drøm jeg altid har haft !

Så skal høre jer ad hvad i ville syntes jeg started et tunnings firma op til biler.. / Værksted. Hvor jeg ville lave alt fra rep, af biler til styling.

Jeg er udlært mekaniker i 2006 og er 27 år.. og har stort set værkstedet hjemme, så ville bare høre jers mening om det?

De biler jeg laver mest er BMW-Opel-Audi-W smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Åbning af nyt værksted ! :)
  • #1   24. okt 2013 Tuningsfirma bliver dælme svært at starte op, med det konkurrence der er, jeg tror det er svært at skaffe kunder.

  • #2   24. okt 2013 Jeg har en kammerat der gjorde det og han sagde at hvis han havde vist hvor meget papirarbejde der førte med sig, var han aldrig gået igang...
    Så hvis du er klar på lange arbejdsdage, med papirarbejde efter arbejdstid så er det bare at gå igang smiley
    Er det derimod et 8-16 job du vil ha, så hold dig langt væk fra det.


  • #3   24. okt 2013 Desuden er der ingen der har penge til det mere...
    ( Dyrt Brandstof- Dyr forsikring osv.... )


  • #4   24. okt 2013 Ja og nu er der ikke meget at hente, der er mange de ikke har en skid at lave... :

  • #5   24. okt 2013 Hvis du virkelig brænder for det, så er det bare igang, du skal nok bare lige forberede dig på det nok mest blir almindelig reparationer du kommer til at lave.

  • #7   24. okt 2013 Og plus du skal lige have massere af penge i lommen for de første måneder går du ud med minus.

  • #8   24. okt 2013 okay taak for svar.. smiley

    Men Hvaså med et værksted? Hvor jeg laver biler? Og ville lige sige jeg har en go kunde kres... og flok taler godt om mig og mit arbejde..

    Har et andet job nu, men som sagt er det min drøm at få mit eget en dag... Ville virkelig elske at stå op til mit eget hver dag... Ville kæmpe for det !

    Men er selv en del inde i race med biler og Go-kart på høj plan.. så den verden kender jeg, så ville da kunne slæge mig selv der smiley ha..

    Men altid vigtig at høre andres meninger om ens planer ? smiley


  • #9   24. okt 2013 Skal der være penge i det, skal du i hvert fald specialisere dig. Kender et par stykker som virkelig er specialister i det de laver, og tjener gode penge på at være mekaniker. Den ene gør sig specielt i fejlfinding på nye VAG biler, og generelt bare fejlfinding hvor andre værkstedet har givet op, og han har altid mere end rigeligt at se til.

  • #10   24. okt 2013 jaa det os det jeg tænker lidt på.. at finde en ting eller bil mærke jeg er go til... Og det må sige at være BMW.. Det er nok det jeg har lavet mest af.. opel er jeg os ret kedt med..
    Og jeg er slet ikke tybe som giver op.. bliver ved indtil det er løst.. smiley

    men fedt i gider gi jers mening.. smiley


  • #12   24. okt 2013 Go for it, men men.....

    Uanset hvad du vælge så vil din største udgift og største problem ikke være skat og moms men andre myndighedet som varetager diverse godkendélser miljø, afgifter, renovation, forsikringer, renovation og godkendelser vedr. Dette da man i mange kommuner er helt psykotiske hvad du må eler ikke må...
    Og det kan koste i opstarten, og bliver cvr registreret så kommer de helt af sig selv..

    Find dig også en revisor på forhånd smiley


  • #13   24. okt 2013 Kombinationen af et værksted hvor du har en sikker indtægt fra, og så køre det styling/tuning noget ved siden af måske, Og hvis du ikke giver op og vil smide den tid det tager at få det op at køre og gå det skridt længere end konkurrenterne og være der hvor tingene sker, er der muligheder, men herfra held og lykke med projektet, og følg dine drømme.

  • #14   24. okt 2013 Der vil jo altid være et marked for normalt værksteds arbejde. At satse på tunningen, lad vær ... lav Hr. og fru Danmarks bil og giv dem en god service, så er der penge at hente . så kan du selvfølgelig altid lave lidt tun på de få biler, hvor det bliver efterspurgt, men at satse hele butikken på tunning, nej ...

  • #15   24. okt 2013 Ingen gider tuning herhjemme længere. Der er for mange regler.


  • #16   24. okt 2013 Prøv og snak med et par indehavere af normale værksteder, så du blot er klar over hvor meget arbejde der er i det.

    Derefter prøv og hør nogen ad der har haft, samt måske nu har stylingsværksteder.
    Tag evt. en snak med Bjarne, der engang havde Pladebixen.
    Jeg tror ikke det er noget mange er vilde efter at fører ud i livet, for derefter at få det til at gå rundt, og forsætte med det. Berede dig på at dine weekender forsvinder bl.a.

    Som der nævnes, så tror jeg du skal holde dig til et normalt lille værksted til hr. og fru. Danmark, og så udsætte stylings delen, eller helt glemme den.

    Det er ikke fordi du ikke skal følge dine drømme, men det ville godt nok være ærgeligt at knække halsen på det i så ung en alder, fordi man bare springer ud i det uden at have sat sig lidt ind i alt det arbejde der ligger bagved.

    Og få det sat op i et aps, så du ikke hæfter personligt hvis det går galt en dag.


  • #17   24. okt 2013 har haft mig eget 4 år. køre uden problemer. find en go go billig revisor til alt papir. gi ca 2000kr i kvatalet så skal jeg kun bekymre mig om at skive regninger ud. måske lige bruge 5min om dagen på at få styr på kviteringer osv. ellers får du lyn hurtigt masser af gode aftale med diverse kollager så som glascentere syns haller osv. bare igang. hvis du har kunderne nu kan det jo ikke gå galt. omsætter for ca 1,5m om året på normal arbejdestimer 8-4 så hvis du ikke selv kræver en kæmpe løn på 40000feks om måneden kan de snildt gå....

  • #18   25. okt 2013 En god ting som tunings firma ville evt. være at lave en "show"-bil, så folk kan se at du kan dit arbejde. Jeg ville personligt selv søge hen et sted hvor jeg har set firmaets "produkter" med egne øjne, istedet for på en hjemmeside eller lignende, hvor der bare bliver forklaret hvad der laves ved din bil.

  • #19   25. okt 2013 Otte..
    Den ide har selv gået lidt med.. Og er i fuld gang med at bygge en bil op.. smiley
    Den som jeg har i min profil.. Har selv lavet alt for den.. og den er langt fra færdig endnu.. men det er en bil jeg ville vise og køre til race i så flok kan se hvad jeg kan og hva jeg kan tilbyde smiley


  • #20   25. okt 2013 Nu tænker jeg jo på et firma der ligger på den vej hvor jeg arbejder, der står en Ferrari 308, Mercedes 280 SL, nyere Ford Pick-up V8 F1500 osv, alle ejerens biler, det indikerer for mig at han er for dyr med sin service, kunderne har jo betalt de biler han har, og han er svine dyr, han har ingen ansvarsforsikring og giver 100 kilo om året for revision, de laver alt for ham.
    Så hvis der holder en Brian smart bil uden for, så er det jo en reklame der repræsenterer det du står for, og det er jo ikke sikkert hr og fru Jensen synes om det.
    Og hvis bare du betaler 500 i moms om måneden, så kan der gå lang tid før du hører fra Skat, men kør ikke med konstant underskud, så kommer de sgu.

    Ved ikke lige hvor du kommer fra, men 280 excl moms som start, så er du i gang og kan rykke prisen op når du er godt etableret.


  • #21   25. okt 2013 Benjamin, har du lavet noget ved den 6benet motor inden den kom i?
    Og vil du virke som en seriøs tuner, så er det nok en god ide at få lavet noget varmeafskærmning til det luftfilter smiley

    Og det er ikke for at sidde og lege bedrevidne, men vil du sælge på din demobil, skal den kræftendme bare spille 110% efter alle kunstens regler smiley


  • #22   25. okt 2013 Nej ikk endnu da jeg skal ha motor ud igen da der er gået nogen pakninger som jeg lige skal ha lavet... og har betalt bilen så skylder ikk noget i den.. så det er en bil jeg skal lege med.. og jep alt skal spille max.. Det skal det sku altid.. og jaa ved godt der skal ligge noget brænd tæppe ved filter. Har bare lige motor vasket den så måtte tage det væk, bare ikk lige fået det i igen...

    Og ville aldrig sælge noget jeg ikke står 110% inde for... Da jeg selv ville blive sur og skuffet vis jeg købte noget som ikke var det jeg ville ha..

    Men for at komme tilbage til det med mit værksted :

    Så har jeg os taget grund uddannelsen som auto-laker i 2010 så alt med maling kan jeg os.. smiley Og har os øvet mig i at ligge film på biler.. så det skal jeg nok os få lært.. smiley

    Kan manting inde for biler så os der for jeg så godt ville ha mit eget smiley Da jeg tror så meget på mig selv og mine ider.. Jeg kan, Jeg vil, Jeg skal de 3 sér jeg altid har sagt til mig selv.. smiley haha


  • #23   25. okt 2013 Jamen når man tror på sig selv skal det nok lykkes, er selv ved at starte eget værksted, og der skal altså smides mange timer. I år har jeg haft 2 dage hvor jeg ikke har været på værkstedet. Går her stadig nu, og starter igen om 6 timer.......

  • #24   25. okt 2013 Benjamin k har ikke læst alle de andre beskeder men har læst du har et andet job:) så kunne du jo starte med at lade dig momsregistere og diverse også måske have åbent efter det andet arbejde også stille og roligt afhængig af hvor mange kunder der kommer laver det til mer fuldtid:)

  • #25   25. okt 2013 Mike a :

    jep det har jeg os tænkt mig at gøre i starten... smiley Da jeg er ved at finde et godt sted til mig ved ringsted..

    Ville arbejde hård her i vinter, for at se hvor lang jeg kan komme smiley

    For det skal kunne lykkes !

    Men tror i der ville være flere penge i at male biler? Da jeg os kan dette?


  • #26   25. okt 2013 Det kræver lige lidt mere og starte med at male biler, en brugbar malerkabine koster ret mange penge. Så det er ikke en man bare lige stiller op for at male en bil i ugen, der skal køres noget igennem og at betale sådan en.

  • #27   25. okt 2013 ja det ved jeg da godt... og har kigget på priser og snakket med flok om mine ider..
    Og alt er muligt med lidt håb.. smiley og kender os en del som har værksted og maler værksted.. så har mine kontakter...

    Men os der for jeg skriver her inde er for at høre jer ad om mine ider.. for man kan kun bliver kloger hver dag smiley


  • #28   25. okt 2013 hvor du fra i Vestsjælland?

  • #29   26. okt 2013 Jeg startede for 2 år siden.
    Jeg er glad for at jeg gjorde det men kæresten er skredet pga for meget arbejde.
    Jeg er dedikeret og er ALTID i værkstedet.
    Alligevel har jeg kun lige råd til at bo hvor jeg gør.
    Så selv om folk siger at det skal man ikke osv. så hør alligevel på det.

    I øvrigt er bilgalleri nok ikke stedet hvor din fremtid skal afgøres. smiley

    Søren
    www.fredslunds.dk


  • #30   26. okt 2013 Hey Gutter...

    For det føreste er der ingen som kommer til at bestemme over mig og mine valg.. såtr jeg selv for 100 % Husk det.. smiley

    Og var nu heller ikk min mening at bilgalleri skulle bestemme om jeg skulle eller ikk..
    bare altid godt at høre andres mening.. og der med siger jeg så heller ikk at de skal b
    bestemmer hvad jeg skal.. kun ris og ros smiley

    Rigtig god weekend alle sammen..


Kommentér på:
Åbning af nyt værksted ! :)

Annonce