{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Opel Kadett E. Sedan. (SOLGT) [Tidl. bil] 1987

28.259 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bil er oprettet og stemt ind. Opret din egen bil

 " B "
Mand | 50 år | Oprettet: 17. sep 2004


Opel Kadett E. Sedan. (SOLGT)

Årgang:
1987
Motor:
1,6 i (motor kode C16NZ) 5 Gear.
Hestekræfter
75 HK, fuldstændig ustyrlig vild :-)

Pjat, men den følger nu trafikken meget godt, er faktisk imponeret over den, men den er jo også stadig som næsten ny.
Fælge
Sommerhjul : Mega Wheels Copera 16" ET42, nav Ø 56,6
Alutec Energy 15" ET 35,de går på bagskærm
så de kommer ikke på mere ;-)

Vinterhjul: Opel stålfælge 6x14

Dæk
Sommer: Toyo Proxes T1R 195/45-16 sommerdæk
Sommer: Nokian 195/50-15 sommerdæk
Vinter: Nokian 185/60-14 vinterdæk
Undervogn
Standard. indtil videre... Bilen fik her i Juli 2007, monteret nye Gas støddæmpere hele vejen rundt. Vil stadig gerne sænke den, men skal have bukket skærmkanterne op inde i hjulkasserne først, så leder efter en som kan det.
Bilstereo
Original Opel Radio/kassete afspiller med 4 original højtalere, 2 for og 2 bag, bilen er født med dette, da det er en speciel 125 År Opel jubiilæums model.



Kan næsten ikke nænne at udskifte den :-)
Styling
Hvide forblink, hvide sideblink ( runde ) Gsi rat. "Sort tonet" orig. loftlys glas fra Opel Vectra.
Interiør
Veleour kabine med højde justerbar forsæder, justerbare seler foran, splitbagsæde.
Ekstra tilbehør
Hvide forblink og hvide runde blink på forskærmene, GT Speedometer med omdrejningstæller.

De sidst nævnte ting, som mangler montering, GSI læder rat skal bare mont.

Bilen har lfået en dobbelt behandling med dinitrol og der var ikke et nøk at se på den sagde de dernede, så det var fedt at høre.
Styrker ved bilen
Svagheder ved bilen
Bemærkninger
Bilen er fra Dec. 1987 men en 1988 model. Det er en speciel 125 års opel jubiilæums model.

Derfor er den født med en del ekstra udstyr, så som veleour kabine, højdejust. forsæder, splitbagsæde, metallic lak, 5 gear, original Opel radio/kassette med 4 højtalere, cigar tænder, kasette til bånd :-)

Bilen havde kørt 42997 fra den var helt ny og til jeg hentede den hos Import handleren.

Jeg fandt bilen hos en import forhandler, hvor den lige var kommet hjem fra Tyskland.

Jeg fik så en hel historie med på bilen med papire osv, på alt. Det er en gammel dame fra Tyskland som har haft bilen med sin mand. Manden var fra 1908 og konen fra 1916. Manden døde i 1994 hvorefter damen kørte 1500 km i bilen til 1996. Derefter har den stået i garege til jeg købte den i Nov. 2006.

Bilen står som næsten ny, den har lige 2 små ridser, en på døren og en på bagklappen, de er selvfølgelig blevet lavet med original lakstift.

Den strøg direkte igennem syn med en masse ros, den køre afsindig godt og lugter stadig af ny bil indv.

Mine planer med den, er en sænkning og et par klassiske alu fælge, evt. ATS eller Schmidt TH-Line eller Modern line i højst 16" men de koster jo desværre en del.

Men det kan også blive til nogle andre Gotti, bare alu med bred kant helst, nogle stålfælge med bred kant, kunne sagtens også komme på tale...

Ellers skal der ikke for meget gejl på, synd når den står så originalt, det er der også en del andre biltosser som har sagt til mig :-)

Kunne nu godt overveje en forkofanger med tågelygter enten fra min egen model eller fra den faceliftede model, hvis den ellers er til at finde engang.

Håber i vil tage pænt imod den, selvom det jo ikke er en styling bil, så den er jo lidt " kedelig " men den er i fin stand og original og det kan vel også give en pæn stemme.

---------------------------------------------------------------------------
24 Feb. 2007 : Bilen kører stadig som en drøm, dog skal den til Opel i næste uge. Speedometeret virker nemlig ikke, det røg her for nogle dage siden, så nu står den i gården med overfrakke på, til den skal til Opel. Jeg har skiftet Speedometer Kabel og speedometerdrev, men det har ikke hjulpet, så er bange for drevet er gået inde i selve gearkassen, Opel værkføren mente det dog ikk, nu må vi se, når de får set på den.

27 Feb: Så kom dommen, gearkassen skal af på bilen, mit drev til speedometer kabler er gået i stykker inde i gearkassen øv, sure penge at skal af med, ihvertfald 4000 kr, sure penge, nu når man ikke kan skrue selv mere.

7/3-2007 : Bilen er nu hjemme igen i god behold efter sit værksteds besøg, den har fået skiftet drevet inde i gearkassen, så nu virker speedometer igen, skønt ;-)

9/3-2007 : Kommer ned til morgen og opdager at nogen syntes det har været rigtig sjovt at smadre min bagrude, tror alle kunne høre mig i en omkreds af 5 km, jeg så rødt.... Bil afsted på værksted igen.

19/3-2007 : Endelig er bagruden kommet hjem og min bil er færdig. Glæder mig vildt, men da jeg kommer ud for at hente den ude i kælder på min fars job, så opdager jeg at bilen har smidt en kæmpe sø af gearkasse olie. Godt man ikke blev særlig hidsig.

21/3-2007 : Ud til Opel med den igen, tale med en pisse fræk værkfører, da jeg havde mistanke til de ikke havde banket pakningen ved trækakslen ordentlig ind. Det viste sig at være helt rigtigt, de havde ikke lavet det rigtigt, efter de skiftede speedometer drev.

22/3-2007 : Endelig, bilen er klar hos Opel og den kører perfekt igen nu.

25/3-2007 : Så blev hele bilen sommer rengjort og poleret fra top til undervogn :-) Det er bare så super fedt at nyde bilen bagefter og når det hele så bare fungere igen, så er det som en sprit ny bil. Nu håber jeg ikke der sker mere foreløbig, andet end den skal sænkes og have sommerhjul på....

11/5-2007. Bilen kører simpelt hen fantastik, dog savner jeg stadig at få sænket den osv, men det kommer forhåbentlig snart. Udover det, har der 7-9-13 ingen problemer været siden mit speedometerdrev drillede, så det er sgu super. bilen har nu kørt 45759 km. Så den triller ikke mega meget, da jeg jo går hjemme pågrund af 3 fejl operationer, er det mest i weekenden den kommer ud og køre. Men det er også fint nok, så holder den sig jo fint...

22/7-2007 : Så har vi været i sommerhus i Rødby i 2 uger. Bilen har kørt ud over alt forventning, ingen problemer overhovedet. Den fik dog nye Gas støddæmpere hele vejen rundt 2 dage inden vi kørte på ferie. Bilen har nu gået 47800 km og den er bare trofast. Den havde godt af at få en god lang tur og blive blæst lidt igennem med måde ;-)

Den har desværre redet sig en meget lille smule rust i bagskærmkanterne efter jeg har kørt med de 15" fælge jeg havde på før, så de har været oppe og gå på et par gange og derfor givet lidt rust. Det skal selvfølgelig laves hurtigst muligt, samtidig med det vil jeg få bukket skærmkanterne lidt op, så man fremover slipper med at gå på dækkene med folk bagi. Jeg skal bare finde en dygtig person som kan lave det... Det var så lidt nyt om bilen i denne omgang...

21/11-2007 : Tjahhh, så er vi nået hen mod juletid snart. Bilen har nu kørt 50300 km og den kører simpelt hen som en drøm stadigvæk. Vi flytter Nord Jylland i hus, her i Dec. måned, så der får den bla. en garage på 40 cm2 at hygge sig i. Jeg håber stadig at finde en som kan lave mine bagskærm kanter efter de fik rust i sig, efter mine alu fælge har været gået på. Så nu må vi... Jeg har lige fundet et sæt helt nye originale veleur måtter med metal Opel emblem på Ebay. Så de kommer i den igen til sommer, jeg fandt samtidig også 4 originale 125 års jubilæums mærker ( dem som sidder på mine forskærme ) samt et sæt originale stænklapper til foran, hvilket jeg ikke har kunnet få fat i nyt herhjemme. Så det er skønt. Det var lidt nyt fra denne gang.

17 Oktober 2008 : Klokken 14.19 kørte min Kadett ud af syns hallen, uden nogen form for anmærkninger. Syns manden var meget begejstret for bilen, han havde aldrig haft en Kadett inde med så flot en vognbund og stand, så det var jo skønt at få at vide. Bilen har nu kørt 61970 km fra ny af. Den køre stadig som en drøm, jeg har lidt rust bobleri i bagskærm kanter som skal laves. Syns manden syntes jeg skulle få det sand blæst, slebet, grundet og lakeret, han syntes det var synd at skære bilen op og svejse nye bagskærm kanter i, da det aldrig vil blive det samme og muligvis bare vil give mere rust i sidste ende, så jeg håber at kunne finde en som er dygtig til at kunne lave sådan noget. Det ville være fedt at få ordnet.

OBS ! ! ! SE MINE OFF TOPIC FOTOALBUM, UNDER MIN PROFIL, MED BLA. OPEL FOTO, MINE MODELBILER I STR. 1:18 og 1:43.



Vil du se flere Opel Kadett E. Sedan. (SOLGT) til salg? Andre Opel eller bare andre brugte biler?
Kommentér på:
Opel Kadett E. Sedan. (SOLGT)
  •   9. mar 2011 hey
    det satme en flot kadett sedan det er.
    det må jeg sgu gi dig:)
    håber du byder min opel velkommen når solen lige komemr frem får jeg taget lidt billeder her senere:)


  •   13. jun 2010 ...
    Martin S. Man er en idiot når man prøver at køre fra en ulykke, måske burde du spørge og høre historien før du drager konklusioner om hvad jeg skriver.


  •   12. jun 2010 ,
    den søde mand i A4'eren der kyssede din bils numse - det kan jo være han ikke var en idiot men blot gjorde det ved et uheld?


  •   29. jun 2009 fin kadett
    rigtig fin kadett en høj her fra hvor højt ligger en kadett i standart højde over vejen


  •   20. jun 2009 Hej Søren
    Tuuusinde tak for den flotte kommentar på Sciroccoen. Den står lidt træt på billederne jeg har taget der. Den falmede højre forskærm, de tilsvarende falmede for og bagkofangere og så havde den ikke fået en polering i 9 måneder da billederne var blevet taget.

    Den står LANGT flottere i dag. kofangerene er bare helt tip top. Knald sorte. lakken spiller bare max! dog har jeg ikke fået omlakeret den højre forskærm. Der har været nogle mekaniske problemer som har trukket lidt hårdt til i budgettet og gjort, at det kosmetiske måtte vente lidt. Men jeg tror på at det kommer her inden for de næste par måneder. smiley

    Det er sjovt at du skriver til mig. Jeg har tit været tæt på at skrive til dig, netop af samme årsag som du egentlig skrev til mig.

    Du har virkelig to skide flotte biler. Jeg anede dog ikke at du havde anskaffet dig golfen, som jo grænser sig til at være perfekt!

    Men denne Kadett har jeg siddet og "savlet" over mange gange. Jeg synes rent ud sagt, at en Kadett E er blandt de grimmeste biler der nogen sinde er produceret, men for mig er udseendet kun ét plus. En gammel bil som står på grænsen til ubrugt og bare helt original stand, som var den lige kørt ud fra fabrikken, kan tænde mig så afsindigt.

    GAL DEN ER FED!

    Din golf er så bare lige skridtet over. dels fordi at det er en golf, men også fordi at jeg kan se hvor du har købt den. De har bare i orden biler, og lige som jeg har siddet og savlet meget over din kadett, så har jeg savlet 10 gange mere inde på den forhandlers side. Han forstår da virkelig at shine de flotte gamle VW'ere op. WOW! Prisen er også derefter, men de penge han tager for dem, er sgu billigt for at få en helt "ny" bil!

    Respekt for at holde de "gamle" 80'er biler.

    God sommer


    /Patrick


  •   4. maj 2009 En fed ældre Kadett du har der. Og så i den stand! smiley

    Ekstra høj smidt. :]


  •   10. apr 2009 takker
    ja det er sku en dejlig maskine glæder mig til min opragdering og se hvordan den så bliver


  •   15. mar 2009 wauw...
    jeg er vildt imponeret over din bil. har da aldrig set en så flot og velholdt e'er... gid min egen var ligeså flot!!! x-høj herfra:)


  •   25. jan 2009 det er ikk sikkert at det er helt det samme som i den her guide men bare prøv dig frem det er ikk så svært som det godt kan se ud

  •   25. jan 2009 golf 2
    ja ved da lidt om dem smiley her er en lille guide til det det kan også bruges på en 1,6 har selv haft det på en anden golf jeg har haft.. http://www.golf2.dk/index.php?action=guider&do=vis&guide_id=97


  •   24. jan 2009 golf 2
    lyder da som en rigtig fin golf 2 du har købt dig man kan ikk høre den green filter jeg havde på min 1,6 men man kan tage det plastik som sider på en mono point og tilpasse en 1,6 karburator så kan man godt få lidt lyd af den


  •   19. jan 2009 Hey Søren
    Hvordan går det , jeg ville egentlig bare lige blære mig med min mc smiley

    http://www.motorcykelgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=27041&ipc=93468


  •   16. jan 2009 Yo
    Ja nemlig der er en masse boder hvor de har pænt meget styling. Kan godt forstå dig der bliver en nice tur hjem hehe, faldt btw over det her da jeg kiggede på klistermærker til min Golf, på ebay http://cgi.ebay.de/ALTES-OPEL-LOGO-STICKER-AUFKLEBER-F-FENSTER-VON-INNEN_W0QQitemZ330286871096QQihZ014QQcategoryZ78515QQtcZphotoQQcmdZViewItem


  •   14. jan 2009 Yo
    Mange tak for de flotte ord.
    Kan godt forstå du glæder dig og en GL er jo xtra Klassisk.
    Måtterne har jeg købt til 10. VW & Audi træf i Schafflund, Tyskland, Oktober 2008


  •   30. dec 2008 ,.,,.,.,.
    Ey dude..

    - Tak for den positive respons.. Det altid dejligt at høre folk synes godt om ens køretøjer smiley

    Og det er rigtig dejligt at høre du får en præcis magen til, bare i 5dørs.. Og rigtig god ide at få den givet den store dinitrol-tur.. Kan jeg hvertfald skrive under på smiley

    Glæder mig til at se den herinde, og du får lige en høj med på vejen til din Kadett smiley


  •   19. nov 2008 RE
    Det går godt, tak smiley Hvad med dig?

    Det var dog sørgeligt at høre med det rust smiley Men ja, det skal laves ordentligt. Man skal være super god - næsten heldig - hvis en ny påsvejst bagskærm ikke skal ruste. Så hellere ofre lidt ekstra og få det lavet ordentligt, når de gamle kan reddes. Der er vel ikke <i>så</i> meget rust igen, eller hvad?

    Den 1,4i motor har vist aldrig været nogens yndling. Men den burde da i det mindste kunne køre! Irriterende at den ikke virker når den burde.

    Min Kadett kører bare fantastisk. Den har dog haft lidt drilleri med generatoren, men det må jeg jo tage med. Den har snart rundet 110.000 km. Ville godt nok helst stille den i hi vinteren over, men det er økonomien ikke lige til (SU).

    Jeg regner med at sænke den 60/60 inden for nærmeste fremtid. Så har jeg bestilt et komplet sæt powerflex bøsninger, som gerne skulle komme hjem i dag. Måske lidt tårnstivere senere, kun måske. Skal lige se hvor ukomfortabel den bliver med sænkning og de bøsninger smiley

    Den er ikke til salg, og kommer det ikke. Men er det ikke muligt at finde en nogenlunde fin E'er på bilbasen?


  •   13. nov 2008 syg historie
    så blev jeg endelig færdig med og læse din livs historie.. rimelig rørende faktisk, men fedt du er så åben om det.. hvor kommer du så fra i nordjylland?


  •   13. nov 2008 verdens flotteste kadett
    virkelig fin raket.. ser ud som om den kommer lige fra fabrikken.. pas på den, det er en ener.. EKSTRA høj herfra


  •   13. nov 2008 ..
    Jo tak, Men er slet ikk færdig med den endnu smiley Der kommer mer.. Hehe

    Du får lig en Høj, og selvfølgelig også lige en stemme i din udfordring..


  •   13. nov 2008 Sænkning
    Hej Søren. Har du fået sænket din Kadett? smiley


  •   12. nov 2008 Hey
    ... Søren,

    Tak for link'et. Jeg var ikke klar over den havde skiftet farve. Det sidste jeg hørte til den var, at sidste ejer (Nuværende ud fra adressen) var en knægt der havde købt den lige efter hav var blevet 18 år. Og 3 dage senere havde kørt galt. Med smadret kofanger, skørt og vist også en skærm til følge.

    Jeg må sige, at hvid måske er en modefarve, men alm. hvid passer sgu ikke godt til den. I så fald skal der nogle flere detaljer til - og det er ikke det blå gitter i fronten, der skal mere af.
    - Det er trods alt rart og se den lever endnu her 2 år 3 eller snart 4 ejere efter.

    Jo tak, det går godt. Jeg har stadig Coolcar.dk og det går fint.
    - Jeg tror forresten, at dine forældres bil er til salg på Vagcars.dk? - var det ik en af de eneste 5 dørs GTI'ere de havde - hvis ik den eneste i sølv?


  •   7. nov 2008 Hej Min ven..
    Går det godt?? Hvordan med Kadetten, triller den stadig?? Hvor meget eller rettere lidt har den kørt efterhånden??

    Her går det fint fint, er dog blevet arbejdsløs desværre, men hvad sådan er det vel i disse krïsetider... rend mig i røven... Men håber det går godt hos jer med det nye hus, vi må snart slå hovederne sammen igen...


  •   9. okt 2008 !
    Du får en x-høj.

    Dejlig og meget flot velholdt Kadett (: Jeg er misundelig!
    Det ligner jo en ny bil!


  •   8. okt 2008 jeg
    kender et sted hvor vi evt kan lave din bil, hvis det er.
    hmm her i aalborg mødes vi i bilka, og kører mod støvring. men du kan bare lige skrive hvis det er.


  •   6. okt 2008 hey hey smiley
    ja det ville være sørgeligt, hvis man stod alene.
    okay, det jo heller ikk super langt væk herfra smiley du skulle næsten tage med til træf en fredag, hvis du har kræfter til det? smiley


  •   29. sep 2008 btw
    hvorhenne i nordjylland er du flyttet hen? for bor selv i aalborg. smiley


  •   29. sep 2008 hey hey
    det gør skam ikk noget smiley tid har vi nok af jo hehe.

    ja det er lidt utroligt, at 7.5 år ikk er nok til at finde en ende på det hele. det er sku da latterligt.
    Det ville nok være utrolig svært at klare det uden din familie/venner til at støtte dig, det giver ligesom en mere håb, og energi til at klare dagen der kommer.
    Det sku lidt vigtigt syntes jeg, for det er aldrig sjovt at være alene.


  •   11. sep 2008 damn
    sad lige og læste din historie, og den rørte mig virkelig. fatter ikk at der kan ske så mange fejl som er så alvorlige, for EN person. har virkelig ondt af dig, og håber 100% at du enten får erstatning, eller kommer i et skåne job, for ingen mennesker fortjener at leve som du gør, specielt ikk når du har en datter på 4 og en kæreste der venter derhjemme.

    mht til det med avisen, så syntes jeg det ville være en go ide, for så åbner folk øjnene op, og ser hvor ringe dagens danmark kan være, og du får forhåbentlig en ende på de dage, hvor du ikk aner om du skal have pension eller andet.

    jeg håber du får hva du fortjener, og ikk bare blir glemt, for det er sku utroligt at det kan ske syntes jeg.

    held og lykke.

    p.s. ALDRIG giv op, bliv ved med at kæmpe.

    Rasmus.


  •   8. sep 2008 ...
    Hej

    Tak for kommentaren. smiley Glad for den positive respons folk kommer med. smiley Og ja, gider ikke lave som alle andre.

    <b>AJay


  •   19. aug 2008 hej (:
    jamen tak for de gode ideer. jeg skal da lige overveje det (:


  •   19. aug 2008 hey (:
    mange tak.. jeg leder også efter nogen lidt hårdere fjedre. du har måske ret i fælgene ville være pæne i sorte. men de er helt nye så det ville være lidt syndt at male dem (:


  •   19. aug 2008 ...
    fin kadett

    jamen med hensyn til dit spørgsmål om hvor vi kører folkerace henne så kører jeg det i nysum her i nordjylland men der er også en bane i sæby hvis det skulle være


  •   19. aug 2008 ...
    Alt vel din Glade Opel dreng? smiley


  •   8. aug 2008 .
    ja det skulle været lavet så det skulle kunne holde og med seriøse dele og sådan noget


  •   7. aug 2008 .
    nej den skal nok komme til a spille og holde.


  •   7. aug 2008 .
    jepp den skal bare have skal den.


  •   6. aug 2008 ...
    Kan se du gør meget i modelbiler. Er selv lidt på jagt efter nogle italienske skønheder. HVor får du fat i bilerne?? Jeg synes ikke rigtig jeg kan finde noget på nettet...

    RIGTIG FLOT SAMLING MODELLER DU HAR DIG!!!!! Hatten af for det:)


  •   26. jul 2008 Mange tak...
    For de rosende ord... :o)


  •   17. mar 2008 hej
    Fin Kadett, sænkning og alt det !! hvorfor ikke holde den så original som mulig, når det nu er en speciel model?? en høj herfra


  •   15. mar 2008 hehe vildtt
    cool den ikk har kørt længere .!!!


  •   4. mar 2008 ..
    Mange tak, det har satme os taget en del tid hehe ..


  •   29. feb 2008 Hej Søren
    Tja, du har stadig Bilgalleriets mest originale, flotteste og velholdte Sedan;)...

    Chica er bare for skøn;)...


  •   19. feb 2008 jamen
    det vil jeg da gøre smiley den er nu også ret pæn smiley selve modellen, ikke bilen, i nu smiley hehe


  •   19. feb 2008 jamen hej ..
    ja .. har også givet høj .. det er en lækker bil..

    det er min første bil.. jeg byttede en scooter for den ...

    jeg havde en gammel scooter.. som jeg købte da jeg fyldte 15.. den gav jeg 4500kr for brugt.. og har brugt max 1000kr i reservedele på scooteren i de knap 4 år jeg havde den .. smiley og den byttede jeg lige over med for kadetten .. så det er bar lækkert! (:

    meeen kadetten havde en defekt gearkasse og et defekt forhjuls leje.. men havde en reservedels kadett stående.. som jeg havde fået gratis.. så der røg en ny gearkasse på .. dog kun en 4 trins.. /: men syns egentlig ikke det gør noget.. for den ligger med 3800omdr ved 140km/h... så det er bar lækkert.. men mine kofangere er også begyndt at miste malingen.. det falder af.. ): men vil også have nogle andre på.. underlæbe fra en kadett station car passer bagpå.. så det er da lidt planer.. men hold da øje med min .. har lige fået sports potte på .. og er da også i gang med noget anlæg

    c16nz motoren er så lav komprimeret at du kan stille den 2 takker i knast akslen .. og stille lidt i tændningen.. hvilket giver lidt ekstra.. smiley har da haft min oppe på 210km/h så det gir da lidt.. smiley men fik en til at hjælpe mig .. så spørg mig ikke hvordan man gør..


  •   18. feb 2008 ll
    Mange tak:)


  •   18. feb 2008 Tak
    Hej. Tak for rosen af min Kadett, altid rart at høre den falder i andres smag også smiley


  •   17. feb 2008 ..
    der er ik særlig mange 4 dørs tilbage. og slet ik i rød. så der bliver passet godt på smiley



  •   17. feb 2008 ..
    ja det er kim's den gamle. den går rigtig godt, og er meget pæn. er sku glad for at have købt den.
    smed en høj smiley


  •   17. feb 2008 Hejsa
    Tusind Tak for det... er oss meget glad for den... Det er oss en Flot Kadett Du har dig der!


  •   16. feb 2008 Det er dog hver weekend og ikke kun hver...
    ... anden weekend vi ses...

    Mht pladesmed, så tror jeg Onkel Per kender en, men er ikke sikker...
    Min bror har stadigsin store stygge koreaner chevy, den er han stadig lige stolt af, og ja gu er det en lækker vogn jeg gad bare ikke eje en...

    Mht selvstændig, så vil jeg få meget mere tid mig selv og familien som selvstændig end som eksportchauffør, det er helt sikkert, der er ikke så meget med fornyelse som vognmand jo... ;o)


  •   12. feb 2008 takker
    den er blevet helt færdig nu... skal bare lige have tage nogle færdige billeder af den så de kan kommer:P


  •   12. feb 2008 ...
    sød lille hund du har smiley

    køre kadetten stadig som den skal?


  •   11. feb 2008 ..
    Det er godt at høre at du har det godt med din familie og især din datter. Det må have været nogle hårde perioder du har været igennem. Jeg har aldrig så meget som brækket en knogle på kroppen. Der har jeg været rigtig heldig. 7,9,13 bank bank.

    Kan du få tiden til at løbe rundt når du sådan går der hjemme?

    David


  •   10. feb 2008 Ja Per er sku en guttermand...
    ... Kender ham skam godt, han har hjulpet mig mere end en gang efterhånden, han er en klog mand... Mht arbejdet, så hænger det mig voldsomt ud af halsen, altså pengene er da okay, men det eneste je ghar fået ud af at flytte er at jeg nu ser min kæreste hver weekend i stedet for kun hver anden, og det sutter røv for at sige det på en pæn måde, men det var hvad jeg kunne få, jeg har dog overvejet at starte op selv netop for også at være mere hjemme, men det er en langsommelig proces så det bliver tidligst i 2009 medmindre der sker et økonomisk mirakel altså...
    SMølf tror jeg sku ikke du skal regne med kommer herop og bo, tvivler på han kommer længere end til Falster hvis han nogensinde skal flytte fra lolland... ;op
    Mht skaden så overså jeg en bil i en rundkørsel i Skagn tilbage i Oktober, det resulterede i at modparten ramte mig på venstre bag og "skrabede" hele venstre side af bil, havde det så bare kunne nøjes med det havde det ikke været så slemt, men da modparten rammer venstre forhjul så bliver det ligesom låst et nanosekund og så sker der et brud på trækakslen som så knækker ca 1,5 uge efter uheldet, taksatoren (et arrogant møgsvin fra Taksatorringen i Aalborg) synes da at bilen skal have lidt ny lak og så´n men en knækket trækakslet plus en død gearkasse (trækakslen er knækket INNDE i gearkassen og derfor smadret noget af den) det vil han ikke dække, så den er i FDM osv... Og vi er NOGET trætte af det efterhånden kan jeg fortælle dig...
    Hvordan går det med Kadetten?? Den kører stadig som den skal?? Hvor meget har den kørt efterhånden??


  •   9. feb 2008 Selvfølgelig bor jeg da stadig herovre...
    ... vi bor skam stadig i Frederikshavn, er her dog ikke ret meget, da jeg kører eksport går det meste af min tid desværre med at være væk hjemmefra, men det var det arbejde jeg kunne finde så måtte jeg jo tage det... Men ellers går det okay, bokser med forsikringen ang en skade de ikke vil dække men ellers går det okay, hvad med jer??


  •   9. feb 2008 --
    Hey Søren! Hvad er den af - er du flyttet til Jylland? Al den julesnaps må ha steget dig til hovedet, høhø. Ej, spøg til side. Det er jo heller ikke til at finde et sted med plads til at trække vejret og garage til bilen, der er til at betale her i København. Håber I er faldet godt til derovre, og at det går dig godt?


  •   4. feb 2008 Kedelige oplevelser.
    Hej. Jeg har lige siddet og læs din historie omkring dit liv. Det er en rigtig flot historie, den er dog lidt trist. Det er godt at du og din datter har det godt nu. Du har godt nok været uheldig med de læger der, de har været inkompetente, Det var alt her fra. Forresten ser din bil rigtig flot ud.

    David


  •   1. feb 2008 Hey Søren
    Jeg så lige at i skulle flytte her i december.. er i kommet "herover" endnu eller det gået lidt i fisk?


  •   8. jan 2008 ...
    Hey Mester..

    så er Astraen sq væk smiley

    men bare rolig, noget nyt er på vej og det blive nice smiley

    Håber alt er vel smiley


  •   5. jan 2008 Mange tak for de gode ord smiley
    har godt nok købt den sådan , bortset fra underlæbe, anlæg og forlygter smiley
    din opel er da os fantastisk godt velholdt ser det ud til smiley


  •   4. jan 2008 RE
    Mange mange tak for de rosende ord.

    Den er virkelig fin, og det plager mig at skulle køre i den her til vinter. Men da jeg ikke har råd til at have en anden bil ved siden af, så må det være sådan. Den er nu også udstyret til at kunne klare lidt salt på undervognen.

    Vi skal da helt sikkert have skudt nogle billeder af vores sammen. Skal du til nogle Opel træf i løbet af næste sæson? Måske til Kalø og se veteranbiler?

    Mvh. Anders smiley


  •   31. dec 2007 hello
    long time no see... flyttet til nordjylland siger du...hold da op så er du da langt hjemme fra hva smiley

    skal til ålborg kort efter nytår, så kan være jeg kigger forbi, selvom jeg ikke har opel.


  •   26. dec 2007 Min nye Kadett
    Hej Søren.

    Synes lige du skal se min nye Kadett E.

    http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=115424


  •   17. dec 2007 Mange tak.
    Folien er blevet sat på, på mit arbejde. O.H. Automobiler men det er bleved gjordt af et firma der hedder kellmann...


  •   12. dec 2007 Lige over...
    Tak fo de pæne ord.. normalt stemmer jeg ikk.. Men det´er sku et pragt eksemplar af en bil fra 87!! smiley Så en høj til den!

    Super skønt a se der er folk der holder liv i de gamle biler..

    Hygge



  •   11. dec 2007 Hej
    Takker for karakteren og de pæne ord...
    Og jo den har da snydt et par stykker...
    Ny undermotor er købt så der kan lades
    noget mere, men det skal over i min 74 limo..
    Donor bil er købt.. omega b 2,5 v6 som skal
    i st car`en...


  •   10. dec 2007 Hey
    Mange tak for de pæne ord.... : ) Du får lige en høj....


  •   6. dec 2007 commodore.
    jamen det er da ikk hely slut endnu.. hvis det er så kunne jeg jo godt bygge en til dig.. jeg har faktisk en stående til renovation som der ikke lige står navn på endnu.. med hensyn til den diplomat du beskrev i din besked med v8'er.
    det er nu et heldigt fund med en der kun har gået 66,000. men det burde nu ikke være det du ska betale mest for. for som bekendt går de amerikanske v8'ere net over en halv mill uden man kan mærke det på træk kraften og der er stadig ligeså meget kompression på motoren. så det ville bedre kunne betale sig for dig at købe en der har gået en del længere. selvom motoren ikk har lidt a en halv mill så vil prisen jo uundgåeligt komme længere ned. og hvis du virkelig brænder for diplomat v8. så kunne du jo købe den du har kigget på. og måske sende den ned til mig til renovering a karrosseri. for det er typisk karossen der får de gamle opeler til at ende på lossepladsen. hvis det har nogen interesse kan du jo gi mig et kald på 27628602. med hensyn til videoen med motorlyd ka være du ka få bo til at lave en video. han sys nu os det er en dejlig vogn.. og min gamle har jo den lidt specielle lyd med 4a1 speedbone karburator.. smiley


  •   6. dec 2007 ..
    Jeg er målløs over, at man kan være så engageret (:
    Så fantastisk dyb og engageret tekst, en tekst man gider læse, hvor der er kælet for selv mindste. Og hele teksten afspejler sig i bilen.
    Virkelig, virkelig flot.
    hvis blot der var flere af din slags herinde (:


  •   6. dec 2007 ..
    tak for din kommentar på mit videoklip smiley
    jeg er skam også helt tilfreds med den, desværre må undvære at køre i den, her i vintermånederne..


  •   6. dec 2007 heej
    Mange tak


  •   5. dec 2007 Yenko
    Yenko var en forhandler/tuner af forskellige Chevrolet modeller tilbage i slut 60erne
    Der var flere forskellige forhandlere som alle gjorde nogenlunde det samme. De smuttede alle en stor motor i bilen, større end hvad fabrikken solgte dem med

    Hvis du skal ned i detaljer, så står der lidt godt på http://en.wikipedia.org/wiki/Yenko_Camaro

    og ellers er der www.yenko.net hvor du kan kigge lidt omkring smiley


  •   29. nov 2007 høj herfra
    Den fandme den pæneste kadett jeg har set den står da var tip top


  •   29. nov 2007 Mojn
    ja med mindre den bliver ved med at drille mig så ryger den


  •   29. nov 2007 hehe
    ja hvis der er plads for subwoofern


  •   28. nov 2007 Mojn
    en ven
    har en 1,3s


    som bare bliver smidt ud efter han har fået sin 2,0/2,2 i sin


  •   28. nov 2007 høj her fra
    tak for rådene. syge idear


  •   24. nov 2007 Heej
    Jamen jeg takker da, men tro mig, det bliver bedre endnu(:

    Fin kadett du oss har(:


  •   22. nov 2007 mojn
    tror det er toppen der er heldt væk


  •   22. nov 2007 Hej
    Tak for din kommentar til min opel! Det er sku en rigtig perle du har fået dig der, Hvor har du fået fat i de hjulkapsler? en Extra høj herfra

    P. S. Du er meget velkommen til at komme ind og kikke i slagteren.

    Mathias


  •   21. nov 2007 mojn
    så har jeg enlig fået en kadett heh

    men ellers rimelig pæn bil du har du for en høj herfra


  •   20. nov 2007 Hey Søren.
    Jo tak det er også fin kadett du har dig. Jeg ved ikke så meget om vognen men den går sku godt men det er ikke af meget med 143Hk en så tung vogn. Men pyt den skal bare ud i moget mudder...


  •   20. nov 2007 hej gnist.
    tak for din pæne kommentar om min gamle ford. hvis du er intreseret i såden en ford har jeg de rigtige forbinelser.


  •   20. nov 2007 Hej.
    Du har spurgt vedr. ventildæksel. Det er i rødt på 2WD, og grønt på 4WD pga. den er født med katalysator, samt på de ældre Escort er det blåt.


  •   13. nov 2007 ang commodore.
    fræk lilole kadett du ghar dig der.. har en magen til.. bar 12s.. de går nu meget godt.. ang det du skrev på min commodore med du aldrig har haft fornøjelsen a at køre i den gamle vogn. det ka du da gøre noed ved.. kom ned og få en prøve tur.. og jeg garanterer dig du blir så forelsket du køber ham med det samme... du ka få ham med det samme for den nette sum a 40.000. men jeg ska over og viuse ham frem på lørdag. der er han måske solgt.. men hvis ikke så ka vi finde en fornuftig aftale senere hen? du ku evt. kontakte mig på 27628602.
    michael. mp auto.


  •   9. nov 2007 FUCK
    Den er sku lækker.....
    Jeg har ALDRIG set er kadett så pæn siden 91 da de stadig kunne fås nye......
    Den skal du virkelig passe på.....
    Se mine vogne og smid en kommentar og et par stemmer....

    Mvh Kizu


  •   8. nov 2007 Hej Søren
    Tak for kommentaren=D

    Sej opel du har dig der! Har selv haft en Kadett, godtnok en C'er men anyway... Cool at din bro, er den skaldede kok:D

    Smider lige en høj for den seje retro radio:P

    Hold dig munter!!! MVH.


  •   27. okt 2007 hey
    hvor finder man en bil henne i sådan en fil stand er hel misundelig det må jeg nok sige hehe har 4 aluer til den hvis du mangler 15" med 195 brede dæk på de har sat på min rakett smiley


  •   26. okt 2007 heyza søren
    der er kun to dage tilbage til min udfordring udløber har lige brug for lidt opbakning så hvis du får tid og lyst så skriv lige til folk de lige skal ligge en stemme ind for mig knuzzer gitte


  •   23. okt 2007 Tak for de rosende ord
    er faktisk igang med at samle og lavet nye ting til endnu en ombygning af mit motorrum. dvs. dobbelt webere men tragte og så skal tandremsdækslet væk så den kommer til at køre med synlig tandhjul og rem. self. med forcromet tandhjul.....
    og er også ved at få lavet kølervæskebeholder i rustfri... men ved ikke endnu hvor godt det bliver.

    held og lykke med dit motorrums projekt. spørg endelig løs hvis der er noget jeg kan være behjælplig med.


  •   22. okt 2007 heyza
    tusind tak for din opbakning håber du lige giver andrer et lille prej om min udfordring ...
    Tusind tak for dine gode ideer tror nok hellere jeg må kigge på om det var noget for mig det lyder fedt nok. så tak for prejet. knuzzer herfra


  •   21. okt 2007 er lige blevet udfordret
    tjek det lige ud knuz gittev


  •   20. okt 2007 Brasilanske kadett'er
    har du set dette klip....?
    http://www.youtube.com/watch?v=A6yIyuirCxE&mode=related&search=


  •   15. okt 2007 Re...
    Opel i haderslev der har jjeg købt dem.. De kan vidst købes ved wunder nu os*?? men ikke sikker


  •   14. okt 2007 TILLYKKE , du blev nr 300 der skrev en kommentar på min/vores bil.. det giver jeg en sodavand som præmie for hvis vi mødes en dag..

  •   14. okt 2007 hmmm
    Dine fælge er nok højst sandsynligt 7½ tommer brede og så skal du nok op i en et 45 eller lign , mine er derimod kun 7 tommer brede og har et mål på 38.. Kanten på mine skærme er jo så osse rullet op...


  •   14. okt 2007 Hejsa
    Mht til at køre på 18 tommer.. det går fint , bare man ikke giver gas eller generelt kører mere end 20 km/t.. Det ser skidegodt ud ja , men det er noget lort rent ud sagt , medmindre man får dem med et højere ET mål end 40 som mine , eller voldtager inderskærmene med en stor hammer eller en vinkelsliber og svejser.. Mine 17 tommer derimod , de er faktisk som skabt til bilen med indpresning og bredde , det er utroligt sjældent de går på og man kan godt køre jævnt friskt... Så sig til hvis du skal ha dem en dag , de ser max blæret ud på en sedan.. (Det gjorde i hvert fald på min hehehehe)


  •   13. okt 2007 Hej Gnist.
    Tak for kommentaren på BMW'en.
    Du har da ikke været for heldig skal jeg mene.
    Men mht. kofangerne... Da det er rå plastic skal de vaskes af i kunststofrens, det fjerner alt fedt, vinyl make-up osv. Dette gøres med en Scotch Brite (en slags slibesvamp).
    Listerne dækker du selvfølgelig af da de ikke skal males.
    Allerede nu er de klar til påføring af grunder, her skal du bruge en speciel plastic grunder for det kommende lak kan binde. Efter grunderen påfører man en fylder. Når den er tør skal de slibes, ikke grovere end korn 500, dog gerne finere. Når det er gjort skal der bare farve og to gange klarlak på og så er de færdige... "Orange" vil jeg skyde på det bliver omkring 2600. Men det er forskelligt fra sted til sted, også efter hvilke materiale priser de kører med.
    God fornøjelse...
    Mvh. Jesper


  • Henrik J
    Henrik J Tilmeldt:
    mar 2007

    Følger: 1
      11. okt 2007 Tak
    for de pæne ord og linket. Der er godt nok mange lækre ting til Skoda der som jeg godt kunne tænke mig, men lige p.t skal der ik laves mere ved bilen da pengene desværre skal bruges et andet sted.


  •   10. okt 2007 ja
    kunne jeg godt forstille mig smiley for pokker det var ikke mange km .. smiley super lækkert da smiley

    Ja rigtig lille tysker vogn smiley firkante . lav og bred smiley

    Men den er nu lidt upraktisk når den er så lav for pokker det er ikke til at køre over nogle steder hehe men venner man sig nu til smiley den kan komme noget længere ned ca men så kan man slet ikke køre i den hehe .. den har en tilpads højde lige nu =) men er 10 cm for lav efter loven smiley

    fælgene er jeg også helt syge med smiley de er så mega nice små 13" med rigtig bred kant =)


  •   10. okt 2007 For pokker...
    den ser satme da ud som ny ! smiley


  •   10. okt 2007 .
    Det er helt split fælge men ser så ud men det er ok nok, der ikke mange der har den model her i danmark hvad jeg har højte ?


  •   10. okt 2007 .
    De er helt ny, kan vis købes i nu ? det er 7x15" ET 25 selv fælge, dæk er 195/45x15" de er vis købet i tyskland jeg har købet dem på fyn


  •   10. okt 2007 Jeg takker;) Det er da ikke hverdag man ser sådan en velholdt Kadett E Sedan.

    Ps. Der skete mig intet uderover et dejligt blåt mærke fra selen:P


  •   7. okt 2007 ;0)
    en høj skal du ha til din flotte velholdte vogn....
    kig forbi vores....
    mvh sus


  •   6. okt 2007 tak for kommentaren..
    jeg er selv vild med E28 modellen, men nu har jeg så fået en E21.. smiley

    Snakkede med din bror i Struer by igår, og fik da også lige hans autograf.. hehe..
    utrolig flink fyr må man sige...


  •   4. okt 2007 -
    Ja der har stået flere ting, bla. " www.toyotaextreme.dk" og "Catch me if you can"


  •   4. okt 2007 Hej
    De er lige her
    http://www.bilgalleri.dk/html/mar_vis.asp?MarID=344817


  •   3. okt 2007 -
    takker for de pæne ord.
    Og ja, den har stået ude hos quickpot på roskildevej mange gange, hvor min daværende mekaniker arbejdede, men det er efterhånden en del år siden !


  •   1. okt 2007 .
    tak for orderne.. rigtig flot kadett du har. rigtig pæn og velholdt.


  •   26. sep 2007 Takker
    Tak for de pæne ord om min polo smiley Det er sq dejligt når man får sådanne ord med på vejen.


  •   26. sep 2007 .
    mange tak for de fine ord. Jeg er os selv rigtig glad for den, men ja jeg paser rigtigt godt på bilen og mig selv, der er virkelig mange kræfter i bilen, det er det rene legetøj men man skal køre med respekt.


  •   16. sep 2007 .
    Tak for det, vedr. 2,5" udstødningen den sat på bilen da jeg købet den, ved ikke lige hvad mærke det er jeg kan kun sige det er ikke en Thansen


  •   16. sep 2007 Fin Kadett..
    det er en keeper... flot stand...


  •   15. sep 2007 Hej Søren smiley
    Jeg prøver lige igen smiley
    Den ene aften blev jeg færdig med at skrive et laaaangt brev tilbage til dig. Imens var jeg blevet logget ud, trykker så forkert, og alt hva jeg havde skrevet var væk.... smiley grrr....
    Nå men jeg må så på igen smiley

    Vi siger også mange tak sor svaret. Jeg kan godt se, at det ikke er det bedste at sidde og skrive så meget, når din skulder driller sådan smiley
    Ja de dumme dage kender vi, og der må man bare bøje sig, selvom det ikke altid er lige let.

    Håber ikke du blev helt skræmt vedr. det med arbejdsskadestyrelsen, det er også meget lang tid.
    Men min sag er både anket, og genoptaget flere gange, og den har et par gange ligget i "dvale".
    Jeg håber da du kommer hurtigere igennem.
    Ellers kender jeg et advokat firma der kun kører erstatningssager, de er kanon gode. De kigger på ens sag, for at vurdere om der kan køres erstatning, og denne vurdering er gratis.

    Hvad du der fortæller om denne dame, det er jo værer end en gyser.....Det er frygtelig at hun kan blive sendt ud til sådan noget. Den socialrådgiver der har sendt hende ud på det kursus, hun skulle efter min mening fyres omgående. De skal jo vurdere hver enkelt tilfælde, og ikke bare smide os alle, over på den hylde, "gider ikk arbejde" Socialrådgiveren kan da ikke ha været sat ind i hendes sag, siden hun kan gøre sådan. Ja det er bare så dejligt vores, som du siger "perfekte" system. Jeg syntes det er super af dig at du gik ind i sagen, det er der sgu ikke mange der ville gøre!
    Og hun har sikkert også været taknemlig for det.
    Men desværre, tror de fleste ikk på en, når man fortæller hvor slemt systemet kan være.
    Ja folk som dig, os, og andre der har prøvet det, kunne sikkert skrive en hel bog.

    Ja vi er en lille hyggelig familie, som jeg også kan forstå at i er smiley Og dét er bare så vigtig, at der er nogen der kan forstå én, ved hvorfor man en dag er lidt tavs, træt eller bare ikke har lyst til at snakke så meget, fordi det hele driller.
    Vi priser os lykkelig for at vi har hinanden.


    Ja jeg må give dig ret i at Mercedes`en er fin smiley
    Det er helt sjovt at se forskellen med de org. fælge og dem vi satte på. Ja der er en stor forskel, vi syntes jo også de klædte den godt smiley
    De hvide blink..... Ja det var lige dét....Der skal nogen gange ikke meget til.
    Mere skal der heller ikke gøres, den er jo flot som den er.
    Og tak for de fine ord smiley

    Vi ønsker også dig, og din familie alt godt fremover.
    Og Held og Lykke med, din sag, håber du snart får afklaret pension. Det vil give mere ro over det.
    Pas på hinanden smiley
    Mvh Palle og Karin.





  •   13. sep 2007 ..
    jo tak for den fine kommentar... nej der er ikke mange der gør noget ved en gammel scorpio :))


  •   12. sep 2007 drive in
    jeg kan ikk på fredag, der skal jeg nemlig være kamp stiv smiley hehe..
    her går det sq fint... går og tygger på et tilbud jeg har fået på et kompressor kit til astraen, det kunne være sjovt at sætte på smiley


  •   10. sep 2007 ...
    Jeg takker for kommentaren på bilen også:)

    Flot og velholdt motor du har dig der også.
    Husk at jeg kan levere blankt til dig;) hehe


  •   10. sep 2007 hh
    jamen jeg takker smiley


  •   9. sep 2007 Re:
    Hold da op.. Det er godt nok også en fin kadett du har der.. Det er ligesom at det føles lidt anderledes at sidde i en bil i så fin en stand som vores biler er, når man ved at de aldrig har været ombygget og lakeret og sådan.. Man kan sagtens finde en rigtig pæn kadett, eller vectra, men det er bare ikke helt det samme når den er lakeret om, og har fået lavet rust.. Jeg går og tænker lidt på og sætte en vectra 2000 spoiler på min, samt nogen alufælge, så der går lidt af "morfar" udseende af den smiley Men det er ikke helt uden skrubler over og begynde at "pille" ved noget som er 18 år gammelt, og helt originalt smiley


  •   8. sep 2007 ...
    hva så mester, går det godt?


  •   7. sep 2007 ..
    Hej Søren,

    Jamen det eneste jeg magler er bare at min kammerat får hans hjem så vi kan montere dem sammen, han ved nemlig hvordan man skal gøre, og jeg aner det ikke smiley

    Mvh. Kasper


  •   6. sep 2007 ..
    Hej Søren,

    Tak for din fine besked - jeg har købt et sæt valeo til 1999,- fra ny, men tak for tilbuddet.

    Din er også utroglig flot holdt - har givet dig en høj for et stykke tid siden kan jeg huske smiley


  •   5. sep 2007 ..
    Hehe ja oki og tak

    jamen det vil jeg da lige gøre en dag jeg få tid en af mine venner har købt en magen til han har købt 18 t til hans det ser mere fedt ud smiley

    og jo det er det smiley


  •   5. sep 2007 Hej Gnist
    Ja ET mål.. jeg kan faktisk ikke huske det.. men kan da finde ud af det.
    Det er lidt svært at sige hvor langt mine skærme er bygget ud.. jeg har jo omvendte forskærme på som bagskærme.. mine for skærme er helt almindelige.

    Mvh
    Claus


  •   5. sep 2007 ..
    Heey

    hehe jamen menge tak da smiley

    jamen så ser jeg måske snart dig i en smiley ??


  •   1. sep 2007 Hejsa Igen smiley
    Er du vild, en omgang du har været igennem smiley
    Det er jo lige før man tænker, hvilket værksted har du været på ( mht operationen ) !
    Det er da grusomt hva` de har budt dig. Vi håber da at du snart må få en afklaring, før giver det heller ingen ro, jeg ved også at det er opslidende, hele tiden at måtte kæmpe, næsten uanset hvem man står overfor.
    Det har også været noget af en last, du har gået med, da du var i lære, godt det kom frem.
    Man forstår bare ikke hvorfor de ikke for længst, er blevet lukket for at få lærlinge.

    Tak for de venlige ord. Tror også datteren ( Nadja ) ser os som dejlige forældre, - uden at prale smiley Og vi har den dejligste datter, man kan ønske sig.
    For vi har et kanont godt forhold til hende, og har altid haft det.
    Og dét er bare det bedste, at ha det smiley Så er vi endda så priviligerede at have hende boende tæt på ( ca. 20 m ), de rækkehuse vi bor i, har Nadja og kæresten også fået et, sidste år, og vi bor sådan, at der er en række imellem os. Vi har daglig kontakt, hvis vi ikke lige ses en dag, så er det pr. sms eller tlf smiley
    Så vi kan bare ikke få det bedre smiley

    Da jeg læste din historie, hvor du fortæller om kommunen m.m kunne vi kun nikke genkendende til det hele, desværre.
    Men det er nu "rart" at høre, at en anden har oplevet det samme. for de der aldrig har haft sådan noget tæt inde på livet, tror bare ikke på det.
    " Så slemt er det nok heller ikke " "De er nok også selv skyld i en del" bla bla bla.....Det har du sikkert også hørt, eller følt fra andre.
    Min kone,Karin har siden 1986 døjet med nikkelallergi, ( arb. skade ) som så med årene, er blevet værre. Så at sige alt arb. med hendes hænder var udelukket, da det bare blev værer, efter utallige forsøg, gennem årene. Dertil har hun fået Fibromyalgi, og dårlige hofter, samt rygsmerter fra lidelsen Morbus Schuermann.
    Efter mange års kamp, fik hun pension i 2000, sidste år fik hun dog ændret til den højeste pension, ( i dag er der andre regler ).
    Jeg selv, har haft rygproblemer siden ca. teenager alderen, men det kunne jo ikke passe, så man har bare skudt det hen.
    Jeg var tidlig i lære 14 år, ved ikke om det har noget med det at gøre. Men årene går, og det bliver værer, og værer, dumme læger, som bare mente at det skulle arbejdes væk, og
    ophold på gigt hospital, andre sygehuse, uden at nogen kunne finde ud af, hva´ der var galt, resulterede så i en indlæggelse på Århus Kommunehospital 1998, og her var åbenbart dygtige læger. Fik dommen, som lød på total slidt ned i lænde-området, samt 3 prolapser.
    Hvis noget måske ku hjælpe, så var det en stivgøring, af ca.4 hvirvler, i første omgang.
    Men jeg har endnu ikke sagt ja, da risiko´en er mig for stor.
    Så hjemme er vi blevet enige om, at så længe vi ka´ holde en tåelig hverdag, og de her hjemme kan holde mig ud, siger jeg nej tak. Grunden er tildels at de også skal ind og frilægge nerver, og jeg er overhovedet ikke tryg ved det.
    Ja...Det værste var så at lægen i Århus, sagde til mig,
    " Jeg ka´sgu godt forstå du har ondt, var du bare kommet for 10 år siden, så ku vi ha hjulpet dig "
    Og han sad og kiggede, på de samme røngten-billeder, som havde været alle andre steder også. Ja så fatter man da intet mere. Efterår 1998 på Århus sygehus, og forår 1999 var jeg på en pension. Så den står på daglig stærke smertestillende.
    Så for os begge har det bare været en kamp med systemet i mange år. Fik konstant at vide, som dig....Du er jo ung endnu, der må jo være et eller andet du kan klare, osv osv.
    sagsbehandlere har vi også haft mange af, tror det er en taktik, de bruger. De ser først alle som "svindlere", hvis den ene ikke ka knække én, så må den anden kunne.
    Når man så er helt færdig, så finder de sørme ud af, at det passer, der er noget galt. Men mange tror simpelthen ikke på at systemet er sådan.
    Vi syntes det er super, du har skrevet din historie. Der er sikkert også andre derude, der ligner din og vores, men det kommer bare ikke rigtig frem!
    Det var lige en " kort " version, af vores.

    Ps. I 1987 blev Kairn´s skade andmelldt, og sidste år, ( 19 år efter ), afsluttede den smiley Det er ikke for at skræmme dig.
    Men det ka ta mange år, selvfølgelig alt efter hvor hurtig man kommer igennem de andre.
    I de 19 år, har der også været utallige afslag, ankninger, og genoptagelser. Kan også godt love dig for at, mappen vedr. arb. skade sidste år blev gemt laaaaaangt væk! smiley

    Mvh Palle og Karin
    p.s det er Karin der har skrevet det meste, da jeg ik er go til at skrive så meget.





  •   28. aug 2007 Tusind Tak....
    For de fine ord smiley
    Vi kan kun gi´ dig ret, det er en Gudesmuk vogn!
    Jeg syntes det er den flotteste Coupé de nogensinde har lavet, men det er selvfølgelig en smagssag.
    Og den er super skøn at køre i, en rigtig flyder smiley
    Vi har været kanon heldige, at finde dette perfekte eksemplar.
    Og Ja! Jeg kan love dig for der bliver passet på den smiley
    Hvis den nogensinde blir slidt op i lakken så er det af hysterisk vedligeholdelse, og ikke forsømmelse!
    Ja datteren pudser/vasker gerne med smiley
    Da dagen kom, hvor hun efter nogen tid bag styret med Farmand ved siden af, fik lov at køre en tur i den helt alene, var hun ikke til at skyde igennem :-0
    Har fuldt ud tiltro til hende bag rattet.

    Har læst i din profil, at du har være en del igennem, ( mildt sagt ), hvordan går det dig i dag?
    Er du kommet igennem kommunen, og alle deres gode idéer?
    Vi har været hele møllen igennem, det tog en del år. Og det var også kontanthjælp osv.
    Så ved 100% hva´ du skal igennem, eller har været.
    Mvh Palle og Karin






  •   26. aug 2007 ,
    jo det er min kæreste der har lavet mine spiks, og syntes også de er mega fede, det er også hende der har lavet gearknoppen i min vectra 2000.. jeg ruller selv skærme, for har købt sådan en skærm ruller...


  •   25. aug 2007 bmw
    hej.... selve bilen står på lige omkring 300.000..... motor ved jeg ikke hvad har kørt men bruger hverken olie eller vand (kun det den må for at smøre diverse ting) vognbund er der intet i da den er tjekket 2 forskellige steder og ingen af stederne fandt de noget...... rustmæssigt har den lidt i døre kanter og desværre også ved nummerplade lys...... men alt i alt en rigtig dejlig bil som har mere udstyr end de fleste biler normalt har..... fik at vide da jeg købte bilen at der var 2 rusthuller i den men der er intet fundet nogen steder...... der har en flænge i forruden men den er synet med denne..... er virkelig glad for bilen og er meget ked at sælge den.... men kan jeg ikke få prisen ja så bliver den ved mig...... men alt hvad der er lavet ved bilen er lavet af en rigtig mekaniker : ).... er ikke makværk.... altid samme mekaniker som er rigtig dygtig...... men ønsker man en e28 der står 100% smuk så skal den have en gang lak for over 20 år sætter sine spor på vejene..... men det er jo som sagt en import bil med en masse udstyr.....


  •   25. aug 2007 takker
    for din stemme og mening det er altid rart når folk siger hva de mener smiley jamen jeg fik også nok af de grønne fælge så de er blevet malet og blev rigtig fine. de brede fælge var nogle jeg havde lånt og regner med til næste sommer kommer der nogle andre på.vil gerne have nogle bbs rs 11x 16 og 9x 16 men de hænger desværre ikke på træerne men skal nok finde dem


  •   25. aug 2007 Hej...
    Vi ruller selv vores skærme ud. Da jeg har købt sådan en skæm valse.... Tak for din mening Ang. spiks...


  •   19. aug 2007 fint motor rum !
    høj her fra smiley


  •   18. aug 2007 hey
    tak for det mester


  •   17. aug 2007 ...
    Tak for den fine kommentar ang. mine billeder smiley


    /Simon


  •   14. aug 2007 Hej igen sparky..(gnist)??
    Jo tak, jeg har endda været ude ved Læborg og se begge eksemplarer, men jeg skiftede jo min Amazon ud, da jeg havde brug for pladsen til familien, selvom det kun er en Hobbybil, bliver den altså brugt som den foretrukne bil, hvis været ellers er til det.....
    PS. Den volvo 55, står som fabriksny...... OG PISSEFED grøn farve..


  •   11. aug 2007 ...
    tak tak for rosen til videoen...
    jeg nyder virkelig at læse dine beskeder, masser af fyld på og en fornøjelse at læse..! smiley


  •   9. aug 2007 Retur med en høj og....
    Ved du hvad.....???? FUCK det danske sygehusvæsen, de er kraftedme så hårdt spændt for at de lader sig indlægge efter deres arb.dag. Men ikke uden lige at springe foran os alm. danskere i køen, næh du.... SÅ bliver man lige udsat for sådan engang venstrehåndsarb.. som din skulder....
    Det er sgu til at blive nedtrykt af... Har du forsøgt at få erstatning...?? FIGHT !!... PS. Hvis din bror holder grillaften siger du lige til ikk?? (0;


  •   8. aug 2007 Tak for dine ord
    Er også bare glad for den specialt efter min kedelige oplevelse med den anden, men det var den her der skulle til for at jeg fik modet igen smiley
    Der kommer lidt opdateringer på den efter vinteren, men selvfølgelig ikke noget som ville ødelægge stilen den står i.

    Endnu engang tak for tiden du brugte på den lange historie smiley


  •   6. aug 2007 fin kadett..
    kan det passe jeg hag har set den stingray, fra dit foto album hos forhandler DAMGAARD JENSEN, for en del år siden???

    den er bare N I C E !!!!!


  •   6. aug 2007 Tak for det...!
    det er også et flot eksemplar du har fået fat i der...


  •   4. aug 2007 ..
    Hehe, selv takker smiley

    Ja, jeg har lidt småting at gå igang med, og har lige bestilt ny udstødning, så den kommer faktisk på engang i næste uge..

    Motoren skal jeg ha' lavet lidt ved, hvor den bliver pillet helt ud og gennemgået, så den skal nok også blive vasket, hehe smiley

    Har bare kun gået på elev-løn før, men nu er jeg langt om længe ved at nå et stadie hvor jeg kan begynde at lave lidt sjov med den..

    Hygge!


  •   4. aug 2007 hejsa!!
    fin kadett e en høj herfra!!
    kig forbi min kadett c!!


  •   3. aug 2007 ..
    Hold da helt ferie, din Kadett er godt nok flot og velholdt - det er rart at se nogen der kan lide de gamle klassikere og kan holde dem ved lige!

    Super nice af en "20" år gammel bil..

    Håde da, du også lige vil kigge forbi min Opel smiley


  •   1. aug 2007 sedan
    ja dev er lakeret sorte har selv været i gang og det blev faktisk ret godt..


  •   1. aug 2007 hejsa!!!
    fin og flot kadett e
    en høj herfra


  •   29. jul 2007 ...
    tak for stemmen... det er sku sjælent man ser en kadett e i så fin stand.

    Høj herfra


  •   29. jul 2007 Hehe
    Jah ville de smiley 10*14 det nu en fed størresle hehe, du kan jo bar købe dem? smiley

    Meen tusind tak for dine fine ord, vil du købe den? hehe


    Mvh Simon J


  •   29. jul 2007 sedan
    Tak for din stemme...Smed også lige en. Ja var også lige før jeg ikke fik den.. den var faktisk solgt da jeg kom men han havde ikke nummeret på manden og jeg stod jo med pengene så jeg fik den smiley
    Om den går godt.. ja den er kvik nok.. og den kører også godt må jeg indrømme.. Så alle hk skal nok være hjemme.
    Afgift: hmmm kan sige jeg gav mere?..
    Også rigtig fin sedan du har og kæler for den kan jeg læse.. Det godt det bliver holdt ved lige..


  •   28. jul 2007 ---
    Hey Søren!
    Håber du nyder sommeren(?) hehe. Hvordan er de der gasdæmpere at køre med kontra oliedæmpere?
    Har forresten fået ny vogn. Det tætteste jeg kunne komme på en Kadett smiley


  •   25. jul 2007 Takker
    For hjælpen


  •   20. jul 2007 Haløøza
    Du har skrvet til noget med at lave i profil ind på opel power men hvordan gøre jeg det ?


  •   19. jul 2007 Fin Kadett !
    Kan altså ik stå for velholet "gamle" Opelér. smiley
    Høj fra mig.


  •   16. jul 2007 Klasse vogn !
    Hej Søren

    Først af alt tak for din kommentar på min vogn. Det er jo altid skønt når nogen kan se ideen og skønheden, selv bagved det gamle og klassiske.

    Ja, synes faktisk at mange af de gamle modeller uanset mærket bygger på et design, som forener design og funktionalitet langt bedre end idag. Jeg lærte f.eks. en masse om Opels modeller bare ved at læse din profiltekst, jeg anede nemlig ikke forskellen på de 3 modeltyper.

    og fed vogn du har fået dig, dog ærgeligt at du har været igennem en knapt så sjov tur med din gærkasse....det giver sgu skår i køreglæden men man er jo glad når det er løst.

    God vind derude og kør forsigtigt.....om 3 dage kører min 96'er til nordkap med campingvognen efter smiley

    Mvh. Anders


  •   2. jul 2007 Najs
    Sjældent at se så fin en Kadytt!

    Hold den endelig original!


  •   2. jul 2007 ...
    Hej

    Hold da helt op! Mange tak for den meget smigrende og ikke mindst rosende kommentar.

    Det glæder mig at høre, at ens "anstrengelser" bliver værdsat.

    I øvrigt en rigtig flot velholdt Kadett du holder dig - bli' ved med det.

    Mvh. H.G.P.


  •   2. jul 2007 -
    Hey Mester, har du ik fået min besked?


  •   2. jul 2007 www.daekimporten.dk

    Min fejl

    sorry (:


  •   2. jul 2007 Hey Champ..

    Bredden på fælgen er jo 7" og ET målet er 35.. Ved ikk om det giver mening smiley

    - Men ellers så tjek www.daeimporten.dk

    Der kan du ihvert fald se målene på fælgen og se om de passer til din bil, osv..

    Håber du kan bruge det til noget smiley

    Hej herfra..


  •   1. jul 2007 ..
    Det er klart, du må kigge forbi når den er færdig smiley


  •   30. jun 2007 ..
    Den er godtnok flot! Det er ikke særlig ofte man støder på så velholdt en kadett.. ja den ser da velholdt ud i hvert fald smiley jeg håber du passer på den


  •   28. jun 2007 Hej Søren,
    Jo jo - selvfølgelig kan jeg huske dig!
    - Jeg ser stadig Polo'en her i kbh området end imellem. Er det stadig dine forældre, der ejer den?

    Ja den er blevet fin min nye Altea, der skal laves noget ved den. Dog skal det ikke være for ekstremt, da jeg også bruger bilen til hverdag, da jeg er sælger for Würth. Men bare vent. Sommeren står i Altea'ens tegn...


  •   27. jun 2007 ..
    Årh Vild ros jeg lige fik der - mange tak! Virkelig fedt når folk gider melde noget positivt tilbage på den måde, ikke mange der er "store nok" til at give andre en god melding!


  •   26. jun 2007 Hehe..
    Om jeg er biltosse.. Jeg er nok mere end bare biltosse..
    Det eneste fede i verden som kan få mig til at stoppe op på gaden er enok en fed bil eller en dejlig tøs.. Hehe..


  •   26. jun 2007 Tak
    Jeg takker for den flotte kommentar;-)
    Ærgeligt at høre at man lige kom for sent med den udmelding der, men det er jo hvad der kan ske:-(
    Hvad angår lyd i min egen bil, har jeg selv kig på en Pioneer DEH-P77MP:
    http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/DEH-P77MP/index.html
    Er heller ikke tilhænger, af en hel masse lys, derfor faldt valget på den, men nøj hvor er den svær at fremskaffe. Kan næsten kun købes over Ebay, eller på QXL, men prøver:-)

    Hvad angår Mantaen, så takker jeg også for kommentaren til den. Kan godt forstå du venter med at stemme, indtil den er færdig. Men er i fuld gang med den, på nuværende tidspunkt. Det er jo sommerferie, så har meget ekstra tid til den;-)
    Og håber da på at få et hæderligt resultat ud af den. Vil ikke "overgeile" den, som man så tit ser, men fører den tilbage til næsten original stand, da jeg synes at den fortjener det, efter alle de år, låst inde i en garage.

    Men som jeg tidligere har nævnt, så er det dejligt at se, at der er nogle der værner om de gamle biler ligesom en selv, og forsøger at passe på dem, så de holder mange år endnu.



  •   25. jun 2007 Opel Radio/Kassette
    Hey.

    Hvis du ikke rigtig har lyst til at skifte din originale kassetteradio ud, men stadig gerne vil høre CD'er MP3'er mv. kan man hos din lokale Expert, Elgiganten, Melin, Fona mv. købe et specielt kassettebånd med en ledning i, som er lige til at stikke i en Discman, MP3-afspiller mv.
    Bare lige en ide, hvis du ikke har lyst til at skifte det originale radioud, og den følelse kender jeg kun alt for godt;-)

    Rigtig fin bil du har forøvrigt, dejligt at se der er nogle der holder de gamle klassikere kørende:-)


  •   23. jun 2007 ..
    Tak for de fine ord, og fin kaddet du har dig.
    Nej der skal sgu ikke nogen spoiler eller noget fis på.
    Det eneste jeg har af planer er at det bliver sænket og så nogen tysker fælge på.
    Ellers skal der ikke ændres på udsenet, fordi den står fandme flot.


  •   23. jun 2007 Det kigger jeg lige efter så smiley

    - Og så får du lige en meldning smiley


  •   23. jun 2007 --
    Nå okay. Der var bare 2 indgange til at smide stikket i, hvor imod der kun var 1 på det gamle, så gik ud fra der måske skulle trækkes en ekstra ledning eller noget. Kan godt være jeg bare skal prøve den anden indgang så. Men tak for det!


  •   23. jun 2007 --
    Hey min ven!
    Ville lige høre dig om en ting. Hvordan har du fået lys i hele dit GT-spedometer? På mit lyser det kun i den ene side, da der kun var 1 lyskabel til det gamle speedometer, hvor skiven jo sad i midten. Så mangler den anden halvdel. Hvad gjorde du med det?


  •   22. jun 2007 Sorry
    Heysa smiley

    Undskyld jeg har være så længe om at svare det er jeg ked af.. Målene på mine dæk med fælg er 195-45/15 Og det passer fint til min felicia, selvfølgelige er den der udover sænget 35 mm fordi den gabte for meget foran efter de blev monteret smiley

    Ellers fin vogn du har dig ! smiley

    // Dalsgaard


  •   22. jun 2007 Fotoalbum på M5'er
    Hvad så makker.. Tak for de flotte ord, jeg skal nok smide flere billeder ind når jeg får lavet lidt mere på den.
    Ja det er fedt at se hvordan det hele egentlig ligger sammen..

    Og ja der er så det med janteloven som er noget lort for hvis folk har ondt i røven så vil de bare skrive "den er på svenske plader så den er intet værd"... hmmm.. Lad dog være med at skrive hvis man har ondt i røven ik'..

    Men tusind tak for de flotte ord. Ses på vejen mester..


  •   21. jun 2007 Re: fælge
    Først og fremmest tak for kommentaren og de fine ord. Vi kan sikkert godt finde ud af at lave nogle fælge om for dig, skal bare lige snakke med min kammi, han har alt for meget at se til for tiden, så det skal lige passes ind.
    Og så er der jo lige prisen, hvis det skal laves ordenligt går der er del timer med det. Så prøv at komme med et bud på hvad du syntes det må koste, så skal jeg ta stilling til om det kan gå for os.

    Mvh. Laus.


  •   18. jun 2007 Du har ret
    Søren. Erik Bitter lod sig meget inspirere af datidens italienske sportsvogne. Maserati Indy er nok den der kommer tættest på. Til gengæld er køremåden helt anderledes. Den er tilbagelænet/komfortabel da den som du sikkert ved er baseret på Diplomat B. Der er i øvrigt 2 mere i dk udover min. Ros til din kadett. Jeg er stoppet med at stemme herinde, men ros til dig. Jeg har altid haft et ømt punkt for ældre biler med lavt km-tal.


  •   15. jun 2007 :O)
    Smed en høj til din fine Opel.... Der går langt imellem at de ser så godt ud


  •   14. jun 2007 ...
    hey du, mega velholdt opel du har dig...
    og tak for de fine ord, det var sku pænere en ekstra høj..:!
    hyg dig..!


  •   11. jun 2007 Takker...
    Er fandeme også en flot kadet du har dig...
    Sjældent syn at de er så velholdte...
    Kan virkelig ses, at den ikk har særlig mange km. på bagen...
    Havde faktisk selv overvejet det med at male fælgene...
    Men gider ikk at bruge tid på det, når jeg alligevel skal af med dem...
    Har lige fået rullet skærme på bilen, og meget andet her i weekenden, så nu har jeg fået ordentlig plads til dem bagi..
    Men hjælper ikke så meget, når bilen dårligt nok kan dreje... hehe...
    Men forskærmene får turen i næste weekend, både med skærm rulle og hammer... Så må jeg se om det hjælper...
    ellers må jeg købe nogen 14" i stedet...
    Samme stemme tilbage til dig smiley


  •   11. jun 2007 passat
    er helt enig, den mangler lige at blive pudset og gjordt helt ren, nu har den også fået sommerfælge på så der kommer nok snart nogle "rene" billeder


  •   11. jun 2007 Tak
    Mange tak for din fine tilbagemeldig! smiley der er ingen tvivl om, at hvis du vil have det til fortsat, at se originalt ud, så kan Pladebixen gøre det.. se evt den sorte polo på hans hjemmeside smiley


  •   10. jun 2007 .
    Det ville ikke se godt ud.. hvis du kan spartle så prøv dig frem med det og få den lakeret igen så.. og badboy som du kan se ville se godt ud..


  •   9. jun 2007 .
    så blev din kadett addet til mit album.. kig forbi.. som sagt er det meget svært


  •   9. jun 2007 computertun
    Jamen jeg nakker da bare lige et billede af din kadett...
    så ser jeg lige hvad jeg kan lave på den.. men kan ikke love noget.. det er ret svært.. det lettere med wallpapers biler


  •   9. jun 2007 mange tak for de fine ord
    en høj til dig mester


  •   6. jun 2007 ...
    hehe tak for de fine ord...
    puha... bella center... kan ikk lige huske jeg så en der vinkede.. hehe smiley jeg var nok bare ikke opmærksom på det smiley


  •   6. jun 2007 ...
    kan du genkende lyden? smiley
    http://www.bilgalleri.dk/html/vid_vis.asp?VideoID=2236


  •   6. jun 2007 Hej igen
    Ja jeg skal da til Gelsted.. bliver bare nød til at køre hjem lørdag, da jeg skal til polteraben smiley øv øv.. hvis du har mulighed for det skulle du også komme.. det plejer at være en rigtig feed weekend smiley mit andet projekt står stille, jeg er flyttet for ikke så lang tid siden, og har haft en masse at se til, men skal da igang igen smiley

    Mvh
    Claus


  •   4. jun 2007 hej
    ja hun er fin både inde og ude...
    og jeg kan stadig ikk komme over det... begynder snart at lave det overflade rust der er...regner med inden for 2 mdr er hun som jeg gerne vil have hende...
    ned på maven,store fælge,specialt bygget anlæg (som jeg selv bygger) og toned ruder... hun bliver så flot...
    har faktisk lige været til traf i klampenborg galopbane...fik rigtig mage henvennelser...det var virkelig en op levelse...


  •   2. jun 2007 hej
    ja hun er fin... jeg har ikk tænkt mig at ændre på karossen og kun dele man kan skifte til orginale dele igen... hun skal bare står så orginal som muligt bare ned på maven fede fælge på og toned ruder...
    men ja det er dem politiet har engang kørt rundt i...og det er sku for cool...


  •   2. jun 2007 Hej igen
    Ja så var det din bror jeg hørte i Radioen.. det var på tv2 radio med Casper C.. de kunne helle ikke lige helt forstå anmelderne, det var derfor det var i Radioen, Casper C, sagde han havde spist derinde og det var kanon mad :-), så Han fik da noget godt reklame alligevel... Bla derfor jeg kunne huske det..

    ja jeg har kigget i dit album, der er rigtig mange sjove kadettér hvis man kan kalde dem det smiley

    Tak for roserne på min bil, jeg har svjest omvendte forskærme på min, så jeg har ikke problemer med bagdækkene, men kan godt se at det kan man ikke lave på din, når der er bagdøre, men det må da kunne lade sig gøre at rulle de bagskærme, jeg ville ikke sænke den mere end 40/40 den bliver bare alt for hård at køre i, og synes du skal passe på ikke at geile sådan en orginal MEGET fin kadett for meget.

    Mvh
    Claus


  •   29. maj 2007 hey
    rigtig flot sedan ,, høj her fra smiley


  •   26. maj 2007 ...
    Jamen tak og også rigtig fin kadett du har dig!


  •   25. maj 2007 ang stemme
    det er helt iorden at spørge, grunden til min middel er at jeg syntes det er en midel klasse bil/ikke en special bil, altså bile ner så udbreat at jeg syntes det ar svært at se nogle flot/specielt ved din bil(i mine øjne) og da den står standerat at udsene på nær dine alu fælge, men nu kan vi jo heller ikke se ud fra billeder om den stand osv..

    altså hva man kan gøre for at gøre den pæner syntes jeg er svært at kan svare på, det er jo fra person til person jo...

    så der er intet personligt i min stemme, jeg syntes at middel ville passe bedst til din bil...

    men nu stemmer mange også gerne det som de gerne vil have igen, så giver de en høj vil de have en igen, så vis du undersøger lidt så bære mange at stemmer præg af hva du har givet dem...


  •   24. maj 2007 ..
    Det var så lidt, det var da det mindste man kunne sige om din bil. For det er virkelig meget sjældent man finder en Kadett E sedan i den stand som din viser, den er virkelig flot.

    Vi har fuldstændig den samme holdning til hvordan en bil skal se ud, jeg er overhovedet heller ikke til alle de der kæmpe spoilere, spartelbiler osv. Kan meget bedre lide den rene og enkelt styling, helst originalt, og en lav undervogn med fine fælge.. så tager man aldrig fejl af en fin bil, det er nemlig det man kan kalde stilrene biler.
    Men endnu enagng rigtig flot og imponerende velholdt Kadett du holder dig, pas rigtig godt på den.


  •   22. maj 2007 Arrghh,,
    Amerikaner dele skal jeg aldrig til at sælge, det overlader jeg til dem der har forstand på det haha smiley Men tak for dit ros, det er altid rart at få at vide !


  •   21. maj 2007 Hey søren..
    så er der lige et par nye billeder... smiley
    Der er kommet et par klistermærker på nu.. kig ind smiley


  •   21. maj 2007 Rigtig fin Kadett
    Den holder bare 100 procent den kadett, er virkelig flot og original. Ligger meget vægt på når jeg ser en kadett, hvordan de ser ud rust mæssig, for de kan bare være rigtig slemme, men din er virkelig en ener, tag bare din kanter i bag, de forreste tårne, den står bare som er den lige skudt ud af fabrikken.
    Rigtig stilet kadett.
    Hold den som den er, så går man aldrig fejl af sådan en ;o)


  •   21. maj 2007 takker mange gange..
    det er rart at høre fra nogen der syntes om det arbejde man ligger i sin bil..det er sjældent at det er positive ting folk siger..de fleste ser altid det negative i det,og det hænger mig ærligtalt langt ud af halsen..der skulle være flere som dig..og så enda med sans for kvalitet..

    iøvrigt så er det sku en ekstrem fin kadett du har der..


  •   21. maj 2007 Næh...
    Det var da noget af et pragteksemplar du har fået fingre i der:o)! Sådan en vogn ser man ikke hver dag- og som du selv skriver er det jo ikke lige en model som indbyder til styling og mange vil nok finde den en smule "morfar" (no offence;o)), men det der er MEGET bedre end plastic kofangere og hønsegitter... En org. vogn med en del år på bagen som bare står 200 lige i øjet og som stadig er som da den forlod fabrikken er sjovere og ikke mindst meget mere sjælden at drible rundt i...Den skal du passe godt på:o)!

    Jeg kører jo selv i gammel Kadett´er, men de var jo gamle allerede da din forlod fabrikken:o)! Nu har jeg dog kun min Caravan lige for tiden- og den er ikke just køn må man sige,men den har nu gjort det godt...Skal dog have endnu en Kadett, men når den tid kommer bliver den en Coupé som ikke skal sælges igen...

    Kør ordentligt derude...

    Mvh. Morten


  •   20. maj 2007 Tak Søren
    Jeg er glad for at du synes om den smiley Det var nu ret impulsivt, havde ikke regnet med at skulle have en ny bil igen, men da jeg så den, kunne jeg ikke stå for den hehe


  •   17. maj 2007 Fin bil..
    Flot bil, og stortset ny.. det er sjældent man finder en som ikke har gået længere end det..
    Ja synes da bilen mangler lidt styling.. men det kommer jo også, så glæder mig til at se billeder.


  •   11. maj 2007 Evo
    Hej Gnist

    Det er jo kun en 4 cyl. på 2.0 liter, så lyden er der egentlig ikke så meget ved, men den brummer en lille smule på grund af at hele udstødningen er så stor. Men den er til gengæld hurtig, den yder 280 hk, er er utrolig skarp i styringen, så den er meget levende at køre i.

    Jeg kunne også godt tænke mig at prøve en af VW's topmodeller, der er jo ikke noget der slår lyden fra en V6'er eller V8'er.

    Du må da tage noget alm. pænt tøj på, og ned til en forhandler og aftale en prøvetur, men du skal virke seriøs ellers så lurer sælgeren hurtigt at du bare fisker efter at få en tur i den. Tro mig, vi har heft rigtig mange drengerøve inde og se på de Evo'er som vi efter hånden har haft igennem, og 99 % af dem fisker kun efter en tur.

    Jeg kan desværre ikke love dig en tur i en, da vi ikke har flere i butikken, men så har vi også solgt 5 af dem. Jeg tvivler på at vi får flere hjem, da den nye nok snart er på vej.

    Men hvis vi får en hjem skal jeg da tænke på dig, så må vi se til den tid om vi kan finde ud af noget, men jeg vil ikke love dig noget.

    Mvh. Michael G.


  •   11. maj 2007 hej...
    jeg takker mange gange for opmærksomheden...

    og ja det hjælper da på det med mit lille projekt hehe (heldigvis)
    jeg regner med den bliver sort... smiley
    Men den holder ikke deadline da jeg meget gerne skulle have kortet om 14 dage....

    så det var lidt ærgeligt den ikka var i lige så god stand som din.... smiley


  •   11. maj 2007 smiley
    Mange tak for de fine ord. Kan love dig for at den også er mit bedste legetøj jeg nogensinde har haft. Men man skal sgu lige tænke sig om en ekstra gang når man jokker pedalen i bund smiley Det kan da blive din for 110 K smiley


  •   11. maj 2007 Den er fejlfri
    Men kom da og kig på den.. .. smiley


  •   10. maj 2007 Hey Søren !
    Takker for de pæne ord ! Kan kun give dig 100% ret i, hvad du skriver. Det er trist, sørgeligt, og faktisk talt, ynkeligt at folk bliver sure over deres stemmer de nu får på deres biler. Bare se på f.eks. dem jeg har givet lav / middel. Straks kommer de til mig, og er totalt rasende over dét. Er sku glad for at høre at vi begge 2 har samme mening om tingene herinde smiley

    Har selv fornylig haft en lille diskution med 2 gutter som fandt det absurd, at de ikke fik en høj eftersom mange andre havde givet dem en høj. ( Jannick N - MX3 ) og så René ( Opel Astra ) - Kan sku kun have ondt af typer som disse 2 hér.

    Hvis bare folk dog kunne acceptere tingene som de nu engang er, og så komme videre, istedet for at blive ved med at pive over hvor latterlig / dum jeg nu engang er bare fordi jeg ikk slikker røv som andre herinde.

    Mvh

    Andreas


  •   10. maj 2007 a takker bukker og nejer og hele skidtet :P! mange tror på at jeg ikke får den lavet færdigt og sviner min bette Ellen til og kalder hende for markracer osv osv ..

    men. det tager lang tid når økomien og interesserne bliver fordelt ud på andre ting jo!

    men takker for dine fine ord smiley før så den ud som en std. kadett før jeg gik i krig med den

    Fin kadett du har dig der, men kunne bedre lide din kadett e hatchback :D!


  •   9. maj 2007 go´daw
    hey søren kan se at du har været klargøringsmand.. så må du lige komme med nogle fif


  •   8. maj 2007 ....
    Hej

    Jeg takker for de særdeles rosende ord under mit galleri. Ja, det er noget af en bilforretning.

    Mvh. H.G.P.


  •   8. maj 2007 Hold da helt op!!
    En kadett der stadig er helt ny, det troede jeg ikke var til at støve op.. Rigtig fin bil du har der... Høj til den.. !!

    Billederne af min Ascona taler rigtigt godt for bilen, den har en del skrammer på fronten og bunden af føredøren er begyndt at ruste samt skærmkanterne er begyndt at boble og så er frontklappen heller ikke så meget værd mere på grund af rust efter stenslag.

    Den tidligere ejer har desværre ikke gjordt så meget for at undgå det til trods for at bilen er ombygget og lakeret i 2002, det er synd syntes jeg, men jeg gør hvad jeg kan for at redde den........ ;0)

    Mvh. Michael G.


  •   8. maj 2007 Hmmm....
    Tjaa... Øhh.. Jaaa... Den er i ekstrem go stand. Jeg har bare aldrig været Opel fan og tror heller aldrig jeg bliver det! Men det er jo smag og behag. Men kan da godt lave den om hvis du så gerne vil have det. :o)


  •   7. maj 2007 Tak...
    Jo det er virkelig lækkert! :o)


  •   6. maj 2007 drive in bio
    ja det er rigtig nok det var mig og jeg må sige at jeg har ikke har set mange kadett e'er der så pæn standart mere og så er det en 4d så må jeg sige jeg er solgt


  •   6. maj 2007 stemme
    ja nu har jeg set din bil IRL og den er mega flot


  •   4. maj 2007 Okay...
    Det var da trist at høre. Er lige blevet "SVEND" sidste fredag, så er udlært i september. :o)


  •   4. maj 2007 Kanon velholdt
    Flot velholdt Opel det er sjælden man ser dem i sådan god stand. god tekst du har lavet HØJ HER FRA


  •   3. maj 2007 free willie
    tjek ham på videoen


  •   3. maj 2007 Den
    er også i lækker stand smiley

    Men din er jo meget ældre - utroglig flot arbejde..


  •   3. maj 2007 Du
    får lige en høj - rigtig flot holdt. det tager jeg sq hatten af for..


  •   3. maj 2007 Mine lygter er 2 delt men de sad desværre på da jeg købe bilen...
    men kan se inde på

    www.in-pro.de
    at sættet koster 300,- euro

    men hvis dine du har et billede af dine lygter kunne vi måske
    finde ud af noget med lidt bytteri og lidt???
    mine er fra september og fejler intet


  •   3. maj 2007 ..
    Korrekt, det er den uden Tuv..

    Men det larmer nu ikke smiley


  •   3. maj 2007 hey igen
    ja det er træls det med skuldren.. jeg sover sgu i bilen det er lige so godt og det er jo os kun en enkelt da at man skulle det så det er lige til at komme over.. ja vi ses ihvertfald til fyns træffet og der er jo heller ikk så langtid til.. heldigvis


  •   3. maj 2007 ja
    jeg har fundet en anden audi..
    den er fra 1997 og 1.8t 4x4..
    250hk..

    han vil bytte sin bil med min gul audi.. jeg skal kun give 30.000kr oveni. den er ikke gejlet, men gejl koster ikke det stor jo.

    jeg håber snart, jeg får den i hænderne og opretter den her ind.
    glæder mig til at køre i den på striben.


  •   2. maj 2007 ...
    tak for de fine ord min ven..
    jeg er heller ikke tilfreds med min spoile, du har ret, den ødelægger stilen, men vil ikke afmontere den alligevel, da bilen er næsten solgt.


  •   2. maj 2007 Hej gnist
    angående mit front gitter skal det siges at det faktisk er blevet malet siden... da jeg købte bilen i sin tid sad gitteret på og det var malet oven på uden nogen form for forarbejde.

    det fik jeg så gjort her den 1 maj da jeg alligevel havde fri.
    så det ser rigtig godt ud nu.
    min kammi troede det var købt. hehe.


  •   2. maj 2007 ..
    Hehe, ja det er en fin profil, lidt blød har man vel lov at være smiley

    Ang. udstødning, så er det en freiderich motorstport udstødning, købt ved wundergeil.dk, den larmer kun hvis man giver den noget at leve af, ellers har den en meget behagelig brummen, stille og rolig. Det er ikke lige som de sindsyge udstødninger fra T Hansen osv. som de "seje brian'er" kører med.


  •   2. maj 2007 hey igen
    du kan læse lidt om det her http://www.opelpower.dk/forum/viewtopic.php?t=25184

    nej det er ikk sikkert at hun gider det.. hehe men hvad så med det på fyn kommer du der??


  •   2. maj 2007 Hey...
    Tak for de fine ord. Ville gerne lavet mere ved den, men pengene er der desvære ikke til det. Er jo kun lærling!


  •   2. maj 2007 ...
    jamen jeg takker mange gange for de fine ord, din kadett ser også ud til og være i pæn stand. men pas nu på med for mange spoilerer og store fælge. det er fedt den er så original og pæn.


  •   2. maj 2007 motorring 3
    jeps... det passer meget godt... skulle op til hillerød... hold kæft hvor det irriterende med den kø der var..
    men godt at høre I kunne li lyden... smiley aner jo ikke hvordan den lyder udefra når jeg jo sidder inde i bilen.. hehe
    og tak for ros, det rart at høre andres meninger om ens arbejde med bilen.. smiley


  •   2. maj 2007 Hej Gnist
    Da jeg lagde min stemme på din bil kigge jeg desværre ikke på din kilometer stand og at det var en speciel model
    og din opel er virkelig flot og velholdt.
    men der er en ting der gør mig forvirret.
    for når man skal aflægge sin stemme står der i enden af de tre felter om den er kedelig eller lækker...
    syntes ikke din bil er kedelig en den er da heller ikke speciel lækker og så syntes jeg ikke at man bare skal kaste rundt med høje stemmer for så mister den hurtig sin værdi.
    men siden din rigtig fine og ikke provokerende hendvendelse
    og at din bil er så speciel og har så lav en kilometer stand ændre jeg med glæde min stemme til en høj og og beklager mit sløseri.

    ang. Jan h. J har jeg valgt min stemme ud fra at han har solgt bilen og at den som sådan ikke er hans længere.
    og det er jo egentlig et krav når man ligger en bil ind på BilGalleri.dk

    og så angående de ¨carbon¨ lister. hehe.
    det er blevet ændret


  •   1. maj 2007 hey
    kommer du på lørdag??


  •   1. maj 2007 Hej
    Jammen der skal ikke herske tvivl om at det er en ener du har dig der. Fik desværre ikke set den rigtigt efter i sømmene,men det jeg fik set ,fortjener om ikke mere så ekstre høj, og selv tak forsidst det var en feeeeeeeeed film vi fik set der.
    Ses vi i holeby d.5maj ?


  •   1. maj 2007 Tak
    Puha, der er jo så meget godt at skrive om den, så smider bare en høj.

    Respekt for at det er en spiciel model, og at den er så "ny" smiley


  •   30. apr 2007 heysa
    Jamen jeg takker mange gange smiley


  •   30. apr 2007 Takker for kommentaren
    Det er ikke ig som har fået den rullet, men helt langsom er den i hvert fald ikke...

    Jeg har købt den som den står af den tidligere ejer.. ..


  •   25. apr 2007 hey Søren !!
    Jo Vectraen er nok den der kommer i første række, hos mig og fam.selvom vi lige har fået en lille dreng. den bliver passet og plejet vær weekend og dernæst kommer den røde bisse. jo den er skam velholdt.

    P.s din er sgu da også en af de få der virkelig er velholdt selvom den er oppe i alder.


  •   25. apr 2007 ---
    Hey Søren! Var det en god film?


  •   25. apr 2007 hey
    ang el ruder/spejle ville det nemmeste nok være en gsi kardan box hvor knapperne sidder i,, tror bare det er meget sjældent til salg !!! kig evt på tyske ebay !!

    mvh henning


  •   24. apr 2007 Tak
    Mange tak for de fine ord.

    Det varmer sku med lidt ros.
    Den bliver jo malet i samme farve igen, ny kabine i alu og to sæder, uden spøgler bag eller en gennemsiktig spøgler men det ved jeg ikke helt endnu og så skal jeg køre drifting med den smiley

    Men tak for stemmen.


  •   23. apr 2007 City
    Takker for de fine ord.

    Vent til den er færdig, så er den et syn for guder, komplet Berlina/SR.

    Og jeg skal nok passe på den !


  • Snoopy
    VIP
    Snoopy Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    nov 2004

    Følger: 41 Følgere: 40 Biler: 7 Emner: 480 Svar: 6.640
      23. apr 2007 tkatak
    tak for de pæne ord, desværre har den fået lidt overflade rust (heldigvis på dørene) og ganske lidt på skærmene

    eller er den næsten lige så flot som din ser ud til smiley

    tidl. ejere har så også undervogns og hulrums behandelt min smiley


  •   23. apr 2007 c",)
    jamen kommer du til træf her d5/5 MOT holder træf den dag.. så kan du få en tur i den.. det skal da ikk være det


  •   23. apr 2007 .
    hey Søren..

    jo tak jeg kom godt hjem.. jeg var hjemme omkring 02.45 det tog ikk så langtid at køre hjem for der var ikk rigtig noget trafik så farten blev lige hævet lidt smiley sådan en v6 er jo født til motorvejen..ja din bil var skam os meget fin synes det er utroligt at man kan finde sådan en vogn som ikk har gået mere og er uhyggelig velholdt..


  •   23. apr 2007 Hejsa Gnist
    Tark for de Fede Bemærkninger jeg fik med på vejen........ Du skal prøve nvautodele.dk der kanj du få det til under 3.000 til din kadett.. har faktisk lig emonteret mit ... den lægger side godt på vejen nu...... og ja .... et på 17 - 18 " A8 full chrom til din kadett hehe smiley


  •   23. apr 2007 Tak for stemmen.
    Og en høj herfra, sjælden man ser en Kadett i så fin stand.


  •   22. apr 2007 hmmm
    hvorfor så lige middel?????????????


  •   19. apr 2007 hehe
    tak jeg de er meget fine hehe er glad for dem..


  •   19. apr 2007 .,
    Jeg siger mange tak smiley


  •   18. apr 2007 tak tak
    for de fine ord


  •   17. apr 2007 fin opel
    den står jo fanme næsten som ny.. og liger en milion kroner i mønter.


  •   17. apr 2007 Hej Søren,
    ups, det havde jeg vist misforstået. Mine tågelygter sad allerede på min bil. Men det skulle være standard tågelygter (de virker dog ikke) som passer til alle VAG-biler, som kan købes i løsvægt hos førnævnte steder.
    Jeg ved desværre ikke om der allerede sidder beslag til tågelygterne på A4´eren, eller om det er noget som følger med. Har ingen erfaringer med tågelygterne generelt.
    Måske kan nogen andre A4 ejere være behjælpelige med et svar desangående? smiley


  •   17. apr 2007 .
    tak skal du ha du får os lige en stemme
    det med mit loft er ikk så svært kan egentlig heller ikk finde ud af det men da vi lavede det så jeg hvor nemt det er hvis du kender nogen der bare kan lidt med strøm er det ikk så svær


  •   17. apr 2007 Mange tak for kommentaren...
    - Virkelig også en fin Opel du har dig der. Behold den som den er, (Måske med et sænkningsæt for din egen skyld)
    - Den bliver måske gode penge hver en dag:-)


  •   17. apr 2007 ..
    Fuck den er velholdt...


  •   16. apr 2007 smiley
    Mange tak, det vil jeg gøre, det kan du tro, jeg sætter stor pris på smiley
    Facelift-forlygterne er netop ikke købt originale. Prøv cm-carparts.dk eller carzone.dk. De skulle vistnok ikke kræve tilpasning, så vidt jeg husker.Men ring, inden du bestiller, for en sikkerheds skyld smiley


  •   16. apr 2007 .....
    nej ville endda ha lavet det hvad der var galt med min kadett men så blev den mere smadret end jeg lige havde råd til vil selv gerne ha fat i dem der gjorte det ved min kadett


  •   16. apr 2007 Tusind tak smiley
    Hej Søren,
    det er da også velfortjent, men tusind tak, det er værdsat smiley

    Og jo tak, jeg er virkelig taknemlig for at jeg er så heldig endelig at have fået en A4. Passer den efter alle kunstens regler. Så godt som man nu kan på SU i KBH, hvor folk har ingen pli (Har det også fra min far at passe rigtig godt på min bil).
    Ja, jeg læste godt at du allerede havde meget erfaring med A4, endda den lækre V6. Hvor meget er den egentlig sænket og går de store hjul på skærmen? Overvejer nemlig selv at sænke min, idet jeg alligevel skal udskifte støddæmperne.
    Det glæder mig at høre at vindstøjen er helt normalt på denne model. Jeg er stadig ved at lære modellen at kende, fordi jeg hele tiden er bange for at noget skal gå i stykker (jeg frygter SMC mere end djævlen. Det vgøre alle VAG-ejere, hehe).

    Sjovt at du nævner det, for rent faktisk sparer jeg op til netop de FK-krystal-baglygter du nævner, det er dem jeg allerbedst kan lide til modellen smiley


  •   16. apr 2007 Ekstra Høj!
    Din Opel er i virkelig flot stand. Vitterligt velholdt, det ser virkelig godt ud.
    Interessant valg af biltypel og modelvariant. Synes det er fedt at du holder den standard, og ikke har t-hansenet din flotte bil. Det ville have været smagsløst.
    Meget imponerende stand, utroligt at den er fra 87. Især motorrummet er en fornøjelse at se.
    Lækkert med jubilæums-ekstraudstyret, det er noget der stadig tæller idag i en Kadett, er jeg sikker på smiley
    Gode billeder og godt relevant tekst.
    Du skal have en ekstra høj for den flotte stand af denne gamle, ordinær bil. Imponerende smiley


  •   15. apr 2007 Hejsa
    Mange tak for de pæne ord om min G3 smiley

    Er også selv helt godt tilfreds med den måde det endte med at se ud på.

    Det er malet med Motips stenslags beskyttelse. Inden jeg malede det, sleb jeg lakken med noget fint kornet sandpapir for at være sikker på at det havde noget at bide i, og det samme med kofangeren. Bare husk at få alt støvet godt væk igen bagefter, inden du begyder at male, ellers vil det ikke binde ordentligt smiley


  •   14. apr 2007 .
    Hej Søren.

    Undskyld det sene svar, men har haft travlt på det sidste.

    Den garage som din fars ven har, ville jeg meget gerne have. Der er jo nogle klassikere imellem og nogle rigtige muscle cars.
    Ang det med trav banen, så når jeg desværre ikke at komme hjem, ville ellers gerne have snakket med din fars ven, Tror vi havde kunne snakke i times vis ellers. Lader til vi har samme pasion.


  •   12. apr 2007 --
    Hehe, det er en rigtig god idé lige at bukke skærmene op, det gjorde i hvert fald en verden til forskel så mine fælge ikke skrattede på. Det blir da fedt når du får smidt noget andet undervogn på.
    Min har også fået en del pletter af overflade rust rundt omkring, men det havde jeg tænkt mig at få slebet ned osv. her til sommer. Og som du siger skal det jo helst bekæmpes inden det æder bilen væk - og det kan sgu gå skræmende stærkt. Men nu må vi se hvordan motorprojektet komme til at gå. Er bare bange for at ombygningen fra en smallblock til en bigblock bliver lidt for omfattende til hvad jeg har tid og råd til lige p.t., da der er mange ting udover motoren der skal skiftes og optimeres.
    Jeg er faktisk ikke fra Amager, men ude fra Vestegnen. Boede dog en årgang ved Amagerbro. Og så har mig og min bror en kolonihave ude bag Kastrup. Men jo, billederne er ude fra Amager Strandvej ved den gamle syrefabrik. Har malet en del på vægresterne derude i tidernes løb.
    Jeg håber da på at komme til åbning af Drive In i år. Det har jeg da været de sidste par år, undtagen i 2005, hvor vi kom for sent derop, så der var helt udsolgt. Så det er bare med at komme afsted i god tid hehe.


  •   11. apr 2007 --
    Hej Søren! Går det fremad med dine projekter? Hold kæft noget svineri med din bagrude. Nogle mennesker må mangle et eller andet oven i hovedet siden sådan noget kan more dem. Men må ellers sige at jeg er overrasket over hvor flot den står, både indvendig men især udvendig. Min er godt nok ved at være lidt kedelig at se på, men den har jo også gået 8 gange så meget som din hehe.


  •   11. apr 2007 hey
    tak or de pæne ord... opel ER vejen frem he he....


  •   11. apr 2007 mange tak
    ja det er hva jeg kan sige til sådan en fornem hilsen du har skrevet til mig smiley ja den er squ flot.. den er endnu federe i virkeligheden ,,,hvis du kommer til dhb.. står den udstillet deroppe smiley

    Mvh Kim


  •   8. apr 2007 Hey hey.....
    Hadde vært artig og reist på et slikt treff. Dere har vell det en del ganger i året. Skal kanskje nedover til sommeren neste år,vis jeg har fått den ferdig da. Pen kadett.


  •   7. apr 2007 Hej Søren..
    Tak for de pæne ord om min bil.. din kadett er også utrolig velholdt.. høj herfra..


  •   5. apr 2007 Hej min ven
    tak. Den er sku flot din kadett. kan godt lide farven! "sjovt nok magen til min smiley " hehe. skal du lave noget vildt i påsken?


  •   5. apr 2007 hej
    tak for kommentaren, skal nok få lagt nogle nye billeder op .. der r sket lidt siden jeg lavede profilen, der er betalt afgift så kommet danske plader på, samt fået ordnet hjul så de rnu hvide og lidt andre småting


  •   4. apr 2007 Hmm
    nej det tror jeg nu ikke de gør :S


  •   3. apr 2007 Hejsa
    Tak for din venlige kommentar. Jamen hva kan jeg sige...jeg er selv glad for den. Utroligt at man ka få så meget bil for så lidt penge. Skal ha fundet en som kan rette et par Bilka buler og et par mini rustpletter, eller står den så fint som på billedern. Det er da osse en flot og efterhånden klassisk bil du har. Står dælme osse flot.
    God påske herfra smiley


  •   3. apr 2007 ..
    Tusind tak for de fine ord =)


  •   3. apr 2007 hold da op smiley
    sikke nogen fine hilsner du giver til folk herinde smiley sgu ved at være en sjældenhed herinde at folk kan snakke med respekt til hinanden:) siger i hvert fald mange tak for rosen.. det er dog planen at den skal sælges nu efter syn,da jeg er ved hverve mig min drømmebil ;-)en ford probe 2,5 V6 (som på billedet)
    velholdt bil du har efter alderen at dømme smiley

    og rigtig god påske til dig smiley


  •   3. apr 2007 Nice!!!!
    den hjemmeside rocker da for vildt!!! de har det rigtige grej.. gemmer lige linket som min hjemmeside hvis det er ok..
    men der fik man lige inspiration til den nye stil.. især maltesa sidespejle, uha det kunne være fedt!! smiley
    tak for linket mester.. det kan bruges..


  •   3. apr 2007 hey
    Jeg har et sæt brugte 60/40 fjedre hos mig. du kan få billigt.. smiley smiley dem der sad på den til og starte med. Men har 40/40 på nu. der er ikke nogle problemer med og køre over de bump


  •   3. apr 2007 Hej Søren
    Mange tak for de fine ord... Jamen jeg går lidt og gerne vil erstatte Sunny'en med en Skyline, men den er lidt svær at komme af med, for folk kan ikke helt forstår at den ligger i et helt andet prisleje end en normal gti bil.. Men nu er den jo stadig en sand fornøjelse at køre i, så har bestemt ikke travlt med at sælge den..

    Mvh Jacob


  • Jakob K
    Jakob K Tilmeldt:
    jan 2005

    Følger: 7 Følgere: 10 Svar: 11
      2. apr 2007 Hej Søren
    Mange tak for de flotte ord. Dejligt at høre andre osse synes om det man har lavet. Er selv godt tilfreds med den smiley


  • Henrik J
    Henrik J Tilmeldt:
    jan 2004

    Følger: 2 Følgere: 1 Svar: 32
      2. apr 2007 ....
    Takker for kommentaren. Og som du selv skriver betyder den bil utrolig meget for mig, min far købte den da den var 1 år gammel og havde gået 5000 km, den står i dag med 220.000 km på tælleren og ser faktisk ud som ny.

    Læste lige din beskrivelse af dig selv, surt show at værre offer for sådan en gang læge sjusk. Kan man ikke få noget erstatning af nogen art....


  •   2. apr 2007 pinstriping..
    min storebror gør lidt i pinstriping, så der kommer måske et motiv på taget regner jeg med.. evt. wcc logoet, men ved ikk helt endnu..
    har faktisk overvejet hvide dæksider en gang når de rigtige fælge kommer.. smiley
    og ja var ude og se min gamle kadett for første gang i næsten et år i dag, det var da lidt sjovt..
    træls ting med bagruden i din bil, man skulle lige have været der da vedkommende havde gjordt det..


  •   2. apr 2007 fælge
    jamen jeg har solgt bilen men fælgene har jeg skam endnu.... og der er rigtigt gode dæk på dem.. så vi kan måske godt finde ud af noget


  •   1. apr 2007 hehe
    jeg takke ja men har ber ikke haft tid til det i nu så nu må vi se ¨når der blive vamer om jeg kan find tid til det tror måske jeg ville lave det lidt om. det så sådan ud da jeg købet bil. takker


  •   31. mar 2007 hey du..
    mange tak for den fine kommentar..!! var skam os meget glad for den..
    tror jeg bliver ved en audi bare en ny en igen tror jeg.. hehe..

    mvh. mike


  •   31. mar 2007 hey
    tak for alle de flotte kommentar til mine biler.

    mvh michael


  •   31. mar 2007 ...
    Dronninglund er en værre pisby, så er det sagt. Der sker INTET ;o)


  •   31. mar 2007 Hehe
    JA det kan du roligt gøre smiley


  •   30. mar 2007 Hey
    Jamen jeg bor i fjerritslev og her er gode indkøbsmuligheder og skoler og gang i gader er der da oss hehe.. Ellers laver vi da bare noget smiley


  •   30. mar 2007 Hej Søren...
    ... De tser sku godt ud, synd med bagruden, hvad skete der?? Men ja ellers går dte godt nok her, der er store pakke dag i dag, og så triller bussen i morgen, så det er okay...


  •   30. mar 2007 Hey
    Jamen mange tak for de fine ord smiley Tja bor ikke så langt der fra har vel en 30mins kørsel...... Må Sige den gamle kadettilak holder sig godt den ser sku ud som ny smiley


  •   29. mar 2007 Hej Søren..

    Jamen tak du, ja, den er lidt lang på tværs, jeg står altid og holder øje med de vaske-haller, det føles som om den bliver klemt hehe. Jeg er glad for at du kan lide min vogn park i hvert fald, så jeg bukker og takker for tilkendegivelsen smiley


  •   29. mar 2007 tak for ros'ne til min manta
    Med hensyn til baglygeterne , så tror jeg godt man kan nøjes med at give dem lak fra en spraydåse, men nr.1 er at lade en rigtig aulolakere ordne dem.
    Bare vent til jeg bliver færdig med den, den er nemlig ikke kun hvid nu, der er kommet lidt farve på den også smiley


  •   28. mar 2007 takker
    mange gange jeg sku også glad for den


  •   28. mar 2007 tak
    tak for de fine ord smiley
    ja sys også at en kadett skal beholde de originale skærme og ikke runde, så er det jo ingen kadett mere smiley
    men det er ik helt færdig endnu, det skal lige slibes helt perfekt i form, det havde jeg ik tid til da jeg skulle bruge bilen, og farven er bare spray maling (højglans sort)
    da bilen aligvel skal have en ny lakering..


  •   28. mar 2007 Hey
    Mange tak for kommentarerne til mine biler og album.
    Det er da ellers også en vanvittigt flot velholdt Opel Kadett du har fundet dig.
    Nå, men jeg vil da holde øje med om du får lavet et album med dine modelbiler;o)


  •   28. mar 2007 Takker:o)
    Håber også den blir fin når den engang er færdig:o) Ikke den nemmeste bil at style. Der er vist kun 2-3 forskellige kit til den, og vil gerne prøve noget andet.

    Går sgu også udemærket sådan en GT


  •   27. mar 2007 Hej
    Tak, er osse glad for den..Ang lygter den er født med sorte for lygter det er alle 07er, det billed jeg er på med er ikke min men syntes det er et cool billed i den profil det er taget i
    :-))


  •   26. mar 2007 ::
    ja den kører skam godt men man kan mærke alle huller i vejen

    du kan finde sættet her http://www.nvautodele.dk/



  •   24. mar 2007 jeps
    Du har ret har bare aldrig fået dem bestilt.

    Har haft lidt travlt har kørt fra Thisted til Randers på arbejde og hjem hver dag det sidste år. Men nu flytter jeg til Randers den 1. april så mon ikke der bliver tid til at kæle lidt for bilen.


  •   24. mar 2007 støddæmpere sv.
    jo det kan godt passe jeg gav hvis 2200 kr for dem eller sådan noget


  •   24. mar 2007 smiley jo takker...
    hehe ja det ser skam godt ud.. men jeg har malet det hele med spray.. så næste weekend skal jeg have det autolakeret i stedet smiley hehe ja den er sku pæn men er meget langt fra færdig smiley


  •   23. mar 2007 støddæmpere
    hey. mange tah for beskeden.
    for og være ærlig kan jeg ikk huske hvad det firma jeg bestilte igennem hed. det lægger i viborg.
    jeg fandt linket på dba.dk
    men jo jeg er meget tilfreds med mine dæmpere,
    de er værken for hårde eller for bløde


Annonce