{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
855 visninger | Oprettet:

9 December-v-p-g {{forumTopicSubject}}

Så blev det den 9. december og dag skal vi blot se på en skaldet VW POLO 9N3, men som du nok ved, er ingen biler helt normale i denne kalender! I dag ser vi på den noget sjælende VW POLO GTi fra 2006.

I 2006 kom VW ud med deres svar på en mini GTI, der skulle konkurrere imod Ford Fiesta ST150, Mitsubishi Colt CZ3 og den vilde Renault Clio 2,0 R.S. Desværre for POLO GTI´en var nyprisen alt for høj til os dansker, så den nåede aldrig over til de danske forhandler - og dog, for der blev faktisk solgt et par stykker, som skulle bruges til POLO GTI CUP-løbet herhjemme. Så er der nok nogle der kan påpege, at der også var en Seat Ibiza CUPRA, hvad var en identisk bil, bare med billigere materialer i kabinen. Og det er også korket, men Polo GTi er en sjælend bil ikke bare Danmark, men faktisk også i sit eget hjemland, og det gør den til en unik bil! Polo GTI kom først med en 150 Hk 1,8T, som du nok kan gætte stammede fra MK4 Golf GTI. En fin og holdbar Turbomotor. Den mest spænde model var nok deres CUP EDT. som fik hele 180 Hk fra samme motor, plus større fælge, sportsligere fjeder, et mere aggressivt look og bedre bremser. Det var bund og grund en gadelovlig model af deres CUP racer, og havde sigte på den mægtige CLIO R.S TROPHY.

Pris:

Den model jeg har valgt er selvfølgelig den spænde CUP EDT. der som sagt kom med 180 Turboheste. De ligger typisk på under 9000 Euro, omregnet til 61.000 Kr. den billigste bil vi har haft med indtil vider. Det er heldigvis let at regne afgiften ud på dem, da der har været et par stykker til salg herhjemme, og muligvis stadig en til salg på BG. En normal Polo GTI ligger på høje 120.000-150.000 kr. med afgift. Og det er mere end en nyere og hurtigere MK5 GOLF GTi (Ja, POLO 9N3 GTi holder prisen virkelig godt!) En CUP EDT. derimod koster alt fra 180.000 kr. til 220.000 Kr. kommer an på standen. En model med ca. 50.000 km på klokken koster lige omkring de 200.000 Kr. og kommer med typisk standartudstyr på CUP modellen.
Men for 5000 Kr. mere kan man få en helt ny 2016 Seat Ibiza Cupra 1,8 TSI 190 Hk. Der vil overhæle Polo´en tre gange på en bane… Når det er så sagt, så er Polo´en er ved at være et samlerobjekt end en hverdagsracer, og det skyldes den vanvittige brugtpris. Har man pengene og er hardcore VW FAN, så har jeg bilen til dig!

________________________________________________________________
Håber der er lidt mere liv denne gang, for ellers kommer fårekyllingerne igen… :(

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
9 December-v-p-g

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce