{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.115 visninger | Oprettet:

Jeg fik Stød. {{forumTopicSubject}}

Hej med jer alle.

jeg skulle i dag samle 2 kabler i en JA-US dåse, der var skrevet 230v på det ene kabel, og det andet havde min svend lige lagt og der stod intet på det, men da jeg kom til at rører fase og nul med den samme hånd på det kabel, fik jeg et rap over fingrene. det gjor ondt i hånden!

Jeg er dog bare lidt nervøs for om der er sket noget, det summer meget lidt i min hånd stadig?
jeg har det egentligt meget godt ellers! er dog bare lidt rystet over det, for det havde jeg ikke lige prøvet før smiley

På forhånd tak.!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Jeg fik Stød.
  • #1   25. jun 2009 hvis du følger bogen så er det på skadestuen med det samme og så skal du være der i 24 timer.

  • #2   25. jun 2009 god ting at inberette det til hospitalet.. så de kan skrive at du har fået stød på arbejde før.. hvis du får noget bagefter. men du ska ligge der oppe 24timer
    smiley


  • #3   25. jun 2009 hmm smiley men er det ikke noget med at man kan mærke det i den anden hånd hvis det er farligt ?

  • #4   25. jun 2009 Hvis du har fået igennem kroppen altså igennem hjertet så er det afsted, og efter bogen skal du uanset hvad.

    En anden ting er hvis du får eftermeng af det skal du kunne dokumentere du har fået stød for at få erstatning og hvis du kan bevise du har været indlagt for stød så er den dokumentation hjemme ellers ikke.

    For din egen skyld og tvivl tag afsted.


  • #5   25. jun 2009 De 24 timer er efter bogen ja, da jeg var indlagt for stød fra hånd til hånd var jeg der i 4-5 timer så røg jeg hjem igen.

  • #6   25. jun 2009 kunne måske godt være jeg lige skulle få det tjekket. men det var kun den ene hånd og jeg stod på trægulv indenfor med sko på. ?

  • #7   26. jun 2009 Afsted med dig!!!! hellere en gang for meget en en gang for lidt! og det de gør er at lave en EKG altså en analyse af din hjerterytme ( Groft sagt ) og hvis de efter 4-5 timer kan se at den er helt normal så sender de dig hjem :o)
    Og som de andre skriver så er det godt at have " Papir " på det, hvis der skulle komme eftermen -s-

    Venlig hilsen Anton ( Sikkerhedsrepresentanten )


  • #8   26. jun 2009 Brian J: sådanne fingerregler duer bare ikke... får du stød er det afsted... ingen diskution! Men det er rigtigt at chancen for at dit hjerte tager skade ved den slags stød ikke er ret stor er helt rigtigt, men absolut ikke umuligt!!! og så er der jo også andre skader såsom lammelse af fingre og lemmer, fingre der begynder at rådne indefra pga. dødt væv der så fører til koldbrand og så videre til ambutation... mulighederne er mange...
    Så tag dog for søren at bruge tiden hos skadestue/sygehus og lige blive kigget efter, også ligesåmeget hvis der skulle komme eftermen i fingre og hænder, det er sku svært at skrue med en halvlam/død hånd...

    Ved godt jeg maler fanden på væggen, men disse ting kan altså ske, og det er pisse ærgerligt at stå med en skade man ikke kan få dækket af forsikringen fordi man havde fået at vide at det var et af de "ufarlige stød"


  • #9   26. jun 2009 Brian J

    Det var den ene hånd jeg ramte fase og nul med og min hånd låste sig fast om de begge, men jeg mærkede det kun i hånden og lidt højere en håndledet, jeg fik dog hurtigt revet hånden til mig. jeg hoppede bare så mit værktøj røg ud af bukserne hehe smiley

    Anton.

    Jeg valgte også at køre på skadestuen kl 19 om aftenen da jeg var lidt nervøs, jeg sprang hele køen over på skadestuen, og jeg fik taget et EGK. eller som du sagde analyse af min hjerterytme. Jeg var der i en time og fik taget blodtryk. og snakket med en hjerte læge. men det hele så fint ud. og jeg havde ikke haft ondt i brystet, eller dårligt, så de sagde at jeg gerne måtte tage hjem igen. så det var jo godt!

    Men tak for hjælpen!


Kommentér på:
Jeg fik Stød.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce