{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
881 visninger | Oprettet:

Sidste nyt omkring swift radioen.. {{forumTopicSubject}}

Så har jeg det sidste nye omkring swift radioen.. Jeg er kommet i kontakt med en tysker som sælger radioer til biler til dagligt, og han har givet mig et tilbud som jeg håber i vil tage godt imod.. Vi kan få radioen til 360 euro incl fragt (ca. 2700 kr)..
Det eneste det kræver, det er at i skal alle overføre penge til mig når det når så vidt.. For det er mig der skal bestille alle 10 radioer på en gang eller hvor mange vi så ender ud i.. Efter det får jeg adresser til jer alle sammen, og så får jeg ham nemlig til at sende dem til de forskellige personer, så får dem alle sammen i stedet for at alle radioer skal hjem til mig først.. Med hensyn til garanti, så er der 1 års garanti på den (man skal selv betale for fragt hvis den skal derned)
Ud over dette, så kan vi alle have radioerne inden for 1 til 2 uger, hvor hvis vi bestiller ved det danske firma, så kan vi regne med en ventetid på ca 4 uger, måske mere.. Det billigste jeg har fundet her i danmark var til 3500 ex fragt.. Så jeg håber at hører fra jer med hvad i synes..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Sidste nyt omkring swift radioen..
Kommentér på:
Sidste nyt omkring swift radioen..

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce