{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hakker lidt i det..hjælp
  • #2   10. feb 2012 det kan også have noget og gøre med dit patikkel filter som sider på den. min far har en magen til som gjode det samme de kunne heller ikke finde fejlen her hjemme i dk men da han så var på ferie i tyskland blev det meget være og han kørte så på et vw væksted det nede de sage det var patikkel filteret og en føler i forbindelse med filteret det blev skiftet og siden har der ikke vært moget det kostede 20000 kr det skal siges at han hade haft den inde og blive renst her hjemme men det gør de men ikke i tyskland de siger det ikke hjælper noget så de sætter nyt på7


  • #3   10. feb 2012 Hvornår er dit brændstoffilter sidst udskiftet? Det er også set sket, at det er stoppet til og har dine tendenser.

  • #4   10. feb 2012 Min skoda hakkede også, men det var kun ved "hård" accelration. Det var mit brændstofsfilter der var stoppet, så det er da en billige ting at få tjekket.

  • #6   14. feb 2012 vores passat 3c havde også lidt hakke problemer, og der hjlap det der Bell add på det..!!

  • #7   14. feb 2012 Bell Add, virker helt sikkert på mange ting - meeeen, der kan også opstå yderliger problemer ved brugen af disse rense produkter. Vores skoda begyndte at hakke efter brug og mekanikkeren var sikker på at Bell Add havde løsnet en masse skidt som så havde sat sig i brændstoffilteret. Ligeledes står der på servicrensen at partikkelfiltret godt kan brokke sig pga. Skidt der sætter sig der efter en rens.

    Men jeg vil til enhver tid bruge det igen, da jeg kunne mærke stor forskel på vores bil efter brug. Så den får en servic rens for hver 15.000 km. Fremover.

    Og det er bare mine erfaringer, er i uenige så det bare synd - for det var faktisk hvad der skete smiley


  • #9   12. mar 2012 Hey
    Det var brændstof filter. Så med nyt i kører den bare perfekt igen.

    Tak for hjælpen til at indkredse problemet.


Kommentér på:
Hakker lidt i det..hjælp

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce