{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
988 visninger | Oprettet:

Baskasse i glasfiber. {{forumTopicSubject}}

jeg går lidt med tanken om at bygge nogla baskasser i glasfiber. men er lidt i tvivl om nogle ting.
man kan jo ikke rigtig regne liter uf på sådan en kasse. Og hvis man nu bygger dethele i glasfiber Bliver det så godt nok. Ved godt man skal ha noget til at skrue sine basser fast i så lidt mdf kommer der jo men hva er nemmest.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Baskasse i glasfiber.
  • #1   28. sep 2007 i er helt galt på den.. det kommer til a lyde skod da glasfiberen vil svinge med. det er jo det hele idén er med MDF plade den er død og svinger ikk med..

  • #2   29. sep 2007 hmm vil du lave noget der ikk kommer til at virke optimalt


  • #3   29. sep 2007 Uhm ideen er jo ikk at få den til at svinge med! Man bruger mdf plade pga at den er lydtæt og intet resonans har! Så du får en lækker kontant og sprød bas!

  • #4   29. sep 2007 Tal med Klaus Gajl her fra bg, han har styr på det shit, promis smiley

    bedst bedømte Getz, check den ud


  • #5   29. sep 2007 "BDog" har ret.. Ganske enkelt. Du skal bare være sikker på at MDF kassen er helt tæt i samlinger, og at der kun er "åbent" de rigtige steder.. Den glasfiberarmerede polyester kommer ikke til at "svinge" når man putter det ugenpå boksen. Jomindre du altså smører boksen ind i noget fedtstof, så der bliver luft imellem boksen og polyesteren..


    Vh. Ebbe


  • #6   29. sep 2007 du kan godt lave en kasse i glasfiber der er ligeså lyd død som en i mdf. Handler bare om at lægge nok lag oventuelt støbe dæmpeplader ind i den. Men en glasfiber kasse der er lavet rigtig koster noget mere end en mdf kasse. Ved ikke hvor mange liter kassen skal være på, men hver klar over at det er ret dyrt og tidskrævende.

    Og til hvordan man finder ud af hvor mange liter den er på, så er vand vejen frem, og så finder du også alle dine utætheder (og dem skal der nok være nogle stykker af).

    Og til dem der tror 3 lag 200 g/m2 glasfiber fra biltema er nok - Det er det altså ikke!!!! mindst 10 lag hvis vi snakker 200 g/m2 måtte.


Kommentér på:
Baskasse i glasfiber.

Annonce