{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.032 visninger | Oprettet:

dyrere alufælge {{forumTopicSubject}}

Fra 1. juli er det blevet væsentlig dyrere at forskønne sin bil med et par flotte alufælge.

EU parlamentet vedtog d. 10. maj en særlov rettet mod kinesisk producerede aluminiumsprodukter herunder alufælge. Konsekvensen er markante prisstigninger på alufælge.

Vedtagelsen af dette regulativ betyder, at EU pr. 01 juli 2010 hævede toldsatsen på kinesisk importerede aluminiumsfælge fra de hidtidige 4,5 % til hele 25,1 %.

En sådan stigning i toldafgiften vil helt sikkert medføre et fald i efterspørgslen på kinesisk producerede aluminiumsfælge, og en tilsvarende vækst i efterspørgslen på europæisk producerede fælge. Dette vil øge presset på produktions kapaciteten i Europa, hvilket igen vil medføre stigende markedspriser.

"Da den absolutte hovedpart af produktsortimentet på BilligAlu.dk produceres i Europa har regulativet ingen direkte effekt på vores priser. Men det øgede pres på de europæiske fælgproducenters produktionskapacitet vil få en afspejlende effekt på det generelle prisniveau – desværre også for BilligAlu.dk," siger Torben Albrekt fra Billigalu.dk.

Torben Albrekt oplyser endvidere, at markedsprisen for aluminium har været støt stigende på det seneste, pga. øget efterspørgsel, ligesom dollar-kursen viser en jævnt stigende tendens qua en lille stigning i forbrugerindexet og faldende tal for ledigheden i USA.

"Sidst, men ikke mindst, har vi oplevet øgede fragtpriser pga. høje oliepriser, stigende dollarkurs og en tiltagende stigning i verdenshandlen.
Ovenstående vil medføre store prisændringer pr. 01 juli 2010, dette ér blevet varslet fra såvel importører som producenter. Dette er meget beklageligt, og fra BilligAlu.dk’s side arbejder vi intenst på, at holde prisstigningerne på et så lavt niveau som muligt," siger Torben Albrekt.

Køberne har allerede taget konsekvensen af prisstigningerne på de nye alufælge. I følge DBA.dk er interessen for brugte alufælge markant stigende på hjemmesidens markedsplads for autotilbehør, og en undersøgelse viser, at det kun tager omkring 14 dage at sælge en brugt alufælge, mens det tidligere på året tog omkring 25 dage.

Kilde: http://www.bilbasen.dk/nyheder/chokstigninger-paa-alufaelge_ID28041.htm


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  dyrere alufælge
Kommentér på:
dyrere alufælge

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce