1.607 visninger
|
Oprettet:
Din mening om Vildsvinekølle... {{forumTopicSubject}}
hey BG....
Jeg står og skal holde min 30 års F-dag...
Men.. jeg har fået ideen med at rødvinsmarinere de køller...
er der nogen der har prøvet det og hvad er jeres mening om det?
Har ALDRIG selv lavet vildsvin før og aldrig smagt en rødvinsmarineret...
Håber på noget gode brugbare svar fra jer...
jan 2005
Følger: 13 Følgere: 11 Emner: 335 Svar: 1.789
Vildt skal man kunne tilberede ordenligt hvis det skal smage godt.
mar 2007
Følger: 59 Følgere: 59 Biler: 5 Emner: 108 Svar: 754
Helstegt pattegris. det går man aldrig galt i byen med
feb 2007
Følger: 8 Følgere: 18 Biler: 3 Emner: 123 Svar: 1.770
feb 2007
Følger: 8 Følgere: 18 Biler: 3 Emner: 123 Svar: 1.770
mar 2007
Følger: 59 Følgere: 59 Biler: 5 Emner: 108 Svar: 754
feb 2007
Følger: 8 Følgere: 18 Biler: 3 Emner: 123 Svar: 1.770
feb 2007
Følger: 8 Følgere: 18 Biler: 3 Emner: 123 Svar: 1.770
Vil gerne ha svar på det spørgsmål jeg kom med... ikke alt muligt andet...
Tilmeldt:
nov 2004
Følger: 41 Følgere: 40 Biler: 7 Emner: 480 Svar: 6.640
svinet skal bare steges indsmurt i noget olie med salt og peber (efter min mening) for at kunne smage kødet bedst muligt (ellers er der skutte nogen grund til at købe specielt kød, hvis det bare skal smage af rødvin)
og så en god sovs af stegefedt fra svinet, så kan du altid fyre en sjat vin i sovsen for at give bid
det er dog blot min mening, men jeg er også kødspiser med stort K, og vil kunne smage mine proteiner
når den er færdig så havde jeg knaldet sølvpapir om og ladet den stå lidt, før jeg skar af den
men et kan jo laves på mange måder
anyhow velbekommen på dagen
dec 2004
Følger: 37 Følgere: 36 Biler: 5 Emner: 271 Svar: 5.508
feb 2007
Følger: 8 Følgere: 18 Biler: 3 Emner: 123 Svar: 1.770
Tilmeldt:
nov 2004
Følger: 41 Følgere: 40 Biler: 7 Emner: 480 Svar: 6.640
KØØØØØØD
har lige smidt lidt kylling i ovnen, tror det er tid til natmad
hvornår skal der mon afholdes BG grill party ?
feb 2007
Følger: 8 Følgere: 18 Biler: 3 Emner: 123 Svar: 1.770
feb 2007
Følger: 8 Følgere: 18 Biler: 3 Emner: 123 Svar: 1.770
feb 2007
Følger: 8 Følgere: 18 Biler: 3 Emner: 123 Svar: 1.770
mar 2010
Følger: 6 Følgere: 5 Biler: 1 Emner: 31 Svar: 268
feb 2007
Følger: 8 Følgere: 18 Biler: 3 Emner: 123 Svar: 1.770
feb 2004
Følger: 12 Følgere: 13 Biler: 6 Emner: 41 Svar: 344
/Anders
feb 2007
Følger: 8 Følgere: 18 Biler: 3 Emner: 123 Svar: 1.770
feb 2004
Følger: 12 Følgere: 13 Biler: 6 Emner: 41 Svar: 344
½-1 mørk øl,Rosmarin, 1 løg, 2 fed hvidløg, salt og peber
også langtids stege over 5-6timer ved 150 -160 grader til kerne temp. er 68 grader, og lad så kødet trække i 10 til 15 min
og så kan du evt lave en rødvins sovs, ved at at reducere en flaske rødvin, og så så spæd den op med noget fond...
det var den hurtige udgave af hvordan jeg ville gribe det an
feb 2004
Følger: 12 Følgere: 13 Biler: 6 Emner: 41 Svar: 344
jun 2007
Følger: 10 Følgere: 10 Biler: 2 Emner: 165 Svar: 3.421
mar 2010
Følger: 6 Følgere: 5 Biler: 1 Emner: 31 Svar: 268
søg på jamie oliver lagtidsstegning ,han lavede et sygt afsnit hvor han var i united bluff og der langtids stegte de op til 48 timer .............
når anyways , så ryger der sku lige en sirloin ell 2 på grillen med nogle jack daniels træ kuld .............
feb 2004
Følger: 12 Følgere: 13 Biler: 6 Emner: 41 Svar: 344
feb 2007
Følger: 8 Følgere: 18 Biler: 3 Emner: 123 Svar: 1.770
feb 2007
Følger: 8 Følgere: 18 Biler: 3 Emner: 123 Svar: 1.770
feb 2007
Følger: 8 Følgere: 18 Biler: 3 Emner: 123 Svar: 1.770
altså hvis det skulle være påkrævet hehe
feb 2004
Følger: 12 Følgere: 13 Biler: 6 Emner: 41 Svar: 344
feb 2007
Følger: 8 Følgere: 18 Biler: 3 Emner: 123 Svar: 1.770
feb 2007
Følger: 8 Følgere: 18 Biler: 3 Emner: 123 Svar: 1.770
Din mening om Vildsvinekølle...