{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
941 visninger | Oprettet:

Protest {{forumTopicSubject}}

Disse er kravene for salg på bg marked

4.1 Oprettelse af markedsannoncer
Markedet er udelukkende beregnet til køb, salg og bytte af biler og bil-relaterede ting og sager. Alt andet vil blive slettet uden varsel. I øvrigt vil din brugerkonto ved gentagen oprettelse af ikke-relaterede ting, blive sat i karantæne.

Der kan forekomme irrelevante annoncer i marked og disse vil selvfølgelig blive slettet, så snart vi ser dem og er ikke et udtryk for at det er i orden.

Annoncer med ulovligt indhold, så som salg af ulovligt fyrværkeri, hælervarer og lign. vil blive slettet uden varsel og brugeren politianmeldt.

Annoncer med køb, salg eller bytte af kopivarer ses som en krænkelse af ophavsrettighedshaveren og er således ikke tilladt i markedet. Disse vil blive slettet og brugeren vil modtage en advarsel. Gentages postning af sådanne annoncer vil brugerkontoen blive frosset og i sidste ende blive lukket.

Bemærk også at ophavsretten gælder i Markedet. Billeder der benyttes i marked må ikke være markeret med ”copyright”, logoer eller lign., hvor brugeren ikke direkte kan forbindes som ophavsretshaver. Benyttelse af sådanne billeder vil medføre slettelse af annoncen.


Jeg blev frosset af en admin, og man får ikke engang af vide hvorfor man bliver frosset...
hvad sker der lige for admins??
Hvis det var fordi jeg ville bytte min SE k850i mobil telefon, til en bil forstærker så har det da stadig noget med biler at gøre...

Syntes godt nok de er lige hurtige nok på knappen


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Protest
Kommentér på:
Protest

Annonce