{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  VW Lupo - Fejl og mangler?
  • #1   20. aug 2010 Hvis du holder dig fra 3L modellen,er der vist ikke noget specielt galt med den

  • #2   20. aug 2010 jeg tror heller ikke der er nogle specifike fejl du skal tjekke ! tjek den op som envær bil man køber smiley

  • #3   20. aug 2010 Jamen er det ikke 3lL modellen som køre langt på literen?

    hvad skal man holde øje med på en 3L´er?


  • #4   20. aug 2010 Gearkassen på den er meget svag,og den koster kassen i dele hvis den går i stykker.

  • #5   20. aug 2010 har hørt men skal købe dem i de sner år. de er vist lidt beder end dem fra 2000

    hvis jeg købte en fra 2003 er det så den forbederet gearkasse


  • #6   20. aug 2010 Medi : er det ikke fra -01?

  • #7   20. aug 2010 ved det ikke, ved ingen ting om den model smiley hehe

    tror nok det er fra 01


  • #8   20. aug 2010 Du kan søge på bilen i bilasen.dk og læser tidlige ejers erfaringer med den

  • #9   20. aug 2010 ang 3L. de første 2 år havde fejl på gearkassen. men hvis du får dig en 2002 og frem skulle der ikke være noget. jeg har selv lige fikset min egen gearkasse, og synes sku ikke de er dyre lave, et leje eks. koster 300kr. men den gammel type gearkasse holder ca 180tk og den nye type 250tk, har jeg læst mig frem til på nettet.
    du skal bare have dig en med en fyldt service bog, og som er fået grundjustert gearskiftet tit, så er der aldrig nogen problemer.


  • #10   20. aug 2010 Der findes som sagt to modeller af 3L'eren... en med god gearkasse og en med dårlig... Du kan se forskel på dem på følgende måde:

    Den med den dårlige gearkasse: I bagruden sidder der en stoplygte. Den sidder på indersiden af glasset. Når du skal sætte gearstangen i STOP, går den "lige op"

    Den med den gode: På bagklappen er stoplygten bygget ind i selve klappen over bagruden. Når du skal sætte gearstangen i STOP skal den "op og ud til siden".

    Ellers er det en fin vogn, med masser af elektronik. Sørg for at få den serviceret og repareret hos specialist (ikke dyrere end hos VW) når der er problemer med motoren som den lokale mekker ikke kan klare.. Der er en specialist i KBH og en i århus. Med et vejhjælpsabonement kan den bugseres til og fra ved haveri.
    En svaghed på dem er baghjulslejer og gløderør, men det kan en hver landsbymekaniker ordne med bind for øjnene... Det er kun når der er problemer med det elektriske, gear og motorstyringen du skal til specialist. GLEM ALT OM AT DIN LOKALE VW KAN ORDNE DET!!!

    Den har rigtig god komfort og jeg vil personligt anbefale den. Overvej evt. også en audi A2 3L med samme motor men med endnu mere komfort, plads og ekstraudstyr


  • #11   20. aug 2010 Ellers kunne man jo købe en 1.4 TDi med manuelle gear, så har man ikke alle de bekymringer

  • #12   20. aug 2010 mange tak drenge. tror bar jeg holder mig væk fra den bil. finder en anden så smiley

  • #13   20. aug 2010 Hvorfor ikke hellere spørge på lupo3lklub.dk hvor dem der svarer selv har 3L? smiley
    Bare et forslag


  • #14   20. aug 2010 Man får da lange løg af at høre på alle de fordomme om de 3L'ere. Og det er typisk folk som aldrig har ejet en, som kender til alle sygdommene.

    Jeg havde en af de omtalte "dårlige" versioner, og den kørte jeg trods alt 45000 i, og det eneste jeg gjorde ved den, var normal vedligeholdelse.
    Gearkassen er IKKE dårlig i 3l'en, det er skifte mekanismen som blir dårlig hvis man ikke får den grundjusteret efter foreskrifterne. Hvis ellers bilen "skifter" som den skal ved prøvekørsel, så er jeg overbevist om at du nok skal blive glad for den hvis ellers du sørger for at få "skiftet" grundjusteret årligt.

    Og ellers skal du blot kigge efter dårlig bagklap på de første modeller op til 01 eller 02, for den irrer da den er lavet i alu.

    Komfort vil jeg nu os nok sige at der er en smule af, hvis ellers du bibeholder standard undervogn, samt de org. conti øko dæk.

    Alt i alt savner jeg sku min gamle 3L'er. DK blev pludseligt et endnu mindre land når man har sån en smiley


  • Jesper N
    Jesper N Tilmeldt:
    jul 2010

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 19
    #15   20. aug 2010 hold dig væk fra såden en.. uha...

Kommentér på:
VW Lupo - Fejl og mangler?

Annonce